Mixed group of business people sitting around a table and talking

HR-nätverket

Inhouse HR-nätverk vänder sig därför till dig som arbetar brett med HR-frågor och som söker ett kunskaps- och erfarenhetsutbyte med kollegor från andra organisationer och företag.

 

Till anmälan

Välkommen till Inhouse HR-nätverk!

Det här är ett nätverk för dig som jobbar högt och lågt med HR-frågor och som söker ett sammanhang som erbjuder erfarenhetsutbyte, omvärldsbevakning och spännande samtal med likasinnade. Sedan 2018 har vi drivit Inhouse HR-nätverk och vilken succé det har blivit!

Idag finns en mängd nätverk och forum för informationsutbyte för HR-chefer men vi har upplevt att det finns färre forum som vänder sig till den stora gruppen som arbetar operativt med HR-frågor och dagligen är hands-on med de utmaningar som finns i bolagen.

Inhouse HR-nätverk vänder sig till dig som arbetar brett med HR-frågor och som söker ett kunskaps- och erfarenhetsutbyte med kollegor från andra organisationer och företag. I nätverket fokuserar vi på operativa och strategiska frågor knutna till din arbetsvardag. Som medlem i nätverket har du stor möjlighet att själv påverka innehållet i träffarna och vi uppmuntrar aktivt deltagande. Inför varje träff läggs därför ett program som utgår från medlemmarnas egna idéer och önskemål.

Till varje träff tar vi in relevanta föreläsare eller ämnesexperter, som med egen erfarenhet kan berätta hur de löst svåra utmaningar eller spanar in i framtidens HR-arbete. Som medlem i nätverket får du tillfälle att nätverka och mingla med likasinnade, samt får möjlighet att ta med dig tankar, idéer och handfasta verktyg att implementera i ditt dagliga arbete. Träffarna sker på morgonen och frukost ingår.

Till hösten startar vi en ny omgång nätverk – vill du haka på?

Det här kan du förvänta dig:

  • Fyra större träffar inklusive smarrig frukost, där vi bjuder in föreläsare eller workshopledare på relevanta och aktuella teman.
  • Det finns också möjlighet att löpande ta hjälp av sina nätverkskompisar via gruppens stängda gruppchatt på LinkedIn.
  • AW och mingel-träff inför sommar och jul

Plats: Inhouse, Blasieholmsgatan 4A

Kostnad: 6 000 kronor för hela säsong 2024/2025

Vad säger våra deltagare om nätverket?

"Bra ämnen! Alltid lärorikt och inspirerande att höra om hur andra gjort eller vad som pågår utanför ens egna bubbla. Tycker storleken på gruppen är bra för att alla ska komma till tals och samtidigt blir det inte för tyst heller, finns alltid någon som har en fråga eller fundering. "

”Ett fantastiskt nätverk med duktiga facilitatorer. Utöver detta väldigt trevliga och kompetenta människor över lag och viktiga ämnen som avhandlas.”

”Ni på Inhouse gör ett fantastiskt arbete med HR-nätverket! Det skapar både för er och oss medverkande ett fantastiskt kontaktnät och erfarenhetsutbyte. Stor guldstjärna till er!”

”Väldigt värdefullt sätt för mig att hålla koll på vad som händer i HR-världen, ta del av inspel från andra i nätverket och få höra exempel på hur andra har löst olika problem.”

”När Inhouse nätverk erbjöds så var det ingen tvekan att gå med i det då Inhouse alltid lägger kraft och energi på att göra värdefulla aktiviteter. Jag tycker om att det är väldigt jordnära individer i nätverket med intressanta och kunniga föreläsare, och alltid aktuella ämnen.”

”Jag har varit väldigt nöjd sedan jag fick en plats. Träffarna är välplanerade och Inhouse ber kontinuerligt oss medlemmar om feedback och idéer.”

Varmt välkomna! / Vännerna på Inhouse

cropped-inh-png.png

Anmäl dig till nätverket för HR!

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Hör av dig så berättar vi mer!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Mixed group of business people sitting around a table and talking

Våra erbjudanden

Pouf-1110x825px-iStock-1159068184-(2)

Rekrytering & search

Hitta rätt kandidat är lätt – om du vet vad du letar efter.  

Läs mer

Stol med rosa bakgrund

Hyr en konsult

Rätt kompetens. Snabbt på plats. Problemfri leverans.

Läs mer

Pouf-1110x825px-iStock-1169974807

Organisationsutveckling

Två hjärnor är bättre än en. Sitt inte ensam med dina strategiska affärmål och operativa utmaningar.

Läs mer

Inspiration

Pouf-609x282px-iStock-995786960

Artiklar

Här hittar du artiklar från Inhouse. Vi delar med oss av nyheter, intervjuer, råd och inspiration som hjälper dig att utveckla din karriär och ditt företag.

Läs mer

Mikrofon väntar offentlig talare vid seminariet

Inhouse talks

Inhouse Talks är ett samlingsnamn för alla våra event och webbinarier med målet att inspirerar och dela kunskap. 

Läs mer

Referenser

og7w38sgnlka5qdwoxb9

Referenser

"Tack vare Inhouse specialistkompetens och stora nätverk inom HR, kunde vi tillsammans bygga och rekrytera in ett helt nytt HR-team."

Ina Zetterberg, HR Team Lead, SGDS Gruppen AB

Myrorna pressbild

Referenser

"Inhouse har gjort ett fantastiskt jobb i rekryteringen av vår HR-chef!"

Caroline Andermatt, VD, Myrorna

Rituals

Referenser

"Jag rekommenderar Inhouse till alla som önskar en personlig och engagerad samarbetspartner."

Emelie Gyllner, HR Manager Nordic, Rituals