Inhouse / HR / Stärk er interna rekryteringskompetens

Skräddarsydda utbildningar inom rekrytering 

INHOUSE_INSPDAY2018-4_v2

Vi vet att det inte bara är tomt prat när ledare säger att medarbetarna är företagens främsta tillgång. Idag är man överens om att medarbetares engagemang, kompetens och potential är avgörande för bolagens framgång och lönsamhet. Att arbeta med företagskultur, sitt arbetsgivarvarumärke och erbjudande till sina medarbetare är viktigare än någonsin, men även att få rätt personer ombord.  

För att inte tappa toppkandidater till dina konkurrenter behöver du en effektiv och företagsanpassad rekryteringsprocess. Och chefer och ledare som vet hur man gör när man rekryterar.  

I Inhouse rekryteringsutbildningar ger vi er de praktiska verktygen ni behöver för att genomföra fördomsmedvetna och kompetensbaserade rekryteringar, där potential och kompetens står i fokus i stället för magkänsla.  

Vässa rekryteringsprocessen 

Vi hjälper er att stärka rekryteringskompetensen! Vi är experter inom rekrytering och har nycklarna för att lära er att maximera, effektivisera och kvalitetssäkra era processer, men den sista nyckeln har ni! Ni har kunskapen om er verksamhet, bransch och om era kandidater. Tillsammans kan vi stärka ert arbete.  

Vi kan ge vägledning till dig som är ny som rekryterare eller till dig som arbetat med rekrytering i många år och vill höja din kompetens.  

Intervjuteknik för ledare  

Vi ber inte en försäljningschef att sköta årsredovisningen, men väl att ta hand om sina egna rekryteringar. Även om HR finns närvarande och stöttar i processen, så behöver organisationens chefer ofta själva sätta kravprofiler och genomföra intervjuer. Handen på hjärtat, hur kunniga och förberedda är de för uppgiften?  

Inhouse erbjuder en uppskattad och skräddarsydd utbildning i intervjuteknik för chefer och ledare, med fokus på kandidatupplevelse, vanliga misstag och träning i hur man genomför kompetensbaserade intervjuer. 

Vi erbjuder

  • Gedigen erfarenhet
  • Bollplank och strategisk rådgivning
  • Stor affärsförståelse
Helene-Kontaktbild_Nybakgrund_2023-web

Kontakta mig

Helene Leitner Larsson

Affärsområdeschef Business Services

+46 709 70 44 84
helene.leitner.larsson@inhouse.se

 

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.