Inhouse / Executive Assistants / Nätverket för Executive Assistants

Nätverket för Executive Assistants

iStock-1221082423

Nätverket för Executive Assistants är till för dig som vill utvecklas i din yrkesroll och få ett erfarenhetsutbyte med andra erfarna assistenter!

Vi ser att assistentrollen för chefer och ledningsgrupper de senaste åren har breddats och kräver förmågan att driva projekt parallellt med de mer traditionella assistentuppgifterna. Det har blivit viktigt att skapa förståelse vad som sker i det dolda, dessutom bidra med sin syn samtidigt som man är projektledare och hanterar sekretess på hög nivå. Rollen som Executive Assistent i någon form kräver ett helhetsseende och förståelse för strategier. Man behöver ha förmåga att hantera de förändringar som sker dagligen för att kunna prioritera chefens arbete på ett effektivt sätt.

I samband med att omvärlden förändras i en allt mer snabbare takt vill vi i detta nätverk att du som assistent ska dela med dig av dina erfarenheter, lära dig nya arbetssätt och få tips och inspiration för att kunna ligga i framkant och vidareutvecklas. Nätverket ger deltagarna kunskaper för att frigöra ännu mer tid för sina chefer – och bidra till ökad effektivitet på olika sätt inom de företag och organisationer de verkar.

Vad erbjuder vi?

Kompetensutveckling inom aktuella frågor – Vi diskuterar de utmaningar och krav som ställs på nutidens assistenter. Hur vi kan arbeta effektivare, hur vi kan utveckla samarbetet mellan chef och assistent, hur vi bättre kan nå fram i vår kommunikation och inte minst stresshantering.

Erfaren nätverksledare – Nätverksträffarna leds av vår erfarna medarbetare Marie Åkesson. Marie har lång erfarenhet av att leda och driva professionella nätverk och har även själv arbetat som Executive Assistant i närmare 25 år.

Möjlighet till erfarenhetsutbyte – Här får du möjligheten att både delge och möta andra assistenters perspektiv utifrån utmaningar och erfarenheter i yrkesrollen. Gruppen kommer bestå av cirka sex personer och vi sammansätter gruppen efter era behov och hur ni kommer att ha mest utbyte av varandra.

Var, när och hur?

Varje nätverksgrupp består av 6-8 personer och skräddarsys efter gruppens intresse, yrkesnivå och befattning.

Anmäl dig idag och få tillgång till

 • 5 träffar anpassade efter gruppens behov (3-4 tim vardera)
 • Gästföreläsare, bland annat Inhouse egna Partner & Business Director Kajsa Tamsen
 • Vid varje träff byter vi miljö
 • Skräddarsydda möten anpassade efter dig och din kalender 
 • Avslutningsmingel

Anmälan

Vill du anmäla dig eller har några frågor? Anmäl dig via formulär nedan eller skicka din anmälan till marie.akesson@inhouse.se

Pris

Priset för nätverksomgången är 15000:- exkl. moms. 

Anmälan Executive Assistants Nätverk

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi erbjuder

 • Kompetensutveckling
 • Erfaren nätverksledare
 • Erfarenhetsutbyte
Helene-Kontaktbild_Nybakgrund_2023-web

Kontakta mig

Helene Leitner Larsson

Affärsområdeschef

+46 709 70 44 84
helene.leitner.larsson@inhouse.se

 

Jag kontaktar dig!

 • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.