Inhouse / Kommunikatör i Stockholm

Kommunikatör i Stockholm

IMG_8374-Redigera-2048

När ni letar efter en kommunikatör i Stockholm är det oss på Inhouse som ni ska vända er till. Inhouse och är ett organisations-, rekryterings- och bemanningsföretag med inriktning mot kommunikation, ekonomi, Business Services och HR.

Vill du också ta del av vår specialistkunskap? Låt oss hjälpa er att rekrytera er nästa kommunikatör i Stockholm.

Vi hittar den kommunikatör du letar efter i Stockholm

Kommunikationsbranschen är en bred bransch med många inriktningar och nischer. Kanske söker ni en kommunikatör med marknadsbakgrund eller med journalistiska kompetenser. För oss är det viktigast att ni hittar exakt den person ni söker för tjänsten som kommunikatör i Stockholm.

Våra medarbetare inom affärsområdet för kommunikation har alla lång erfarenhet från just kommunikationsbranschen, därför har vi en stor insikt och vad som efterfrågas i kompetensväg. Vi på Inhouse har antingen varit VD, projektledare, kreatörer eller marknadschefer på byrå eller inom en marknadsavdelning. Med den bakgrunden vet vi vad som krävs för att ni som kund ska känna er 100 % nöjda mer er nästa kommunikatör. Vi har genom åren byggt upp ett starkt och brett kontaktnät i kommunikationsområdet vilket gör att vi snabbt kan finna den stjärna till kommunikatör i Stockholm som ni letar efter.

Vi rekryterar kommunikatörer med stor potential

Våra rekryteringsprocesser genomförs alltid med stor noggrannhet och omsorgsfullhet i vårt urval av kommunikatörer i Stockholm. Tillsammans med våra uppdragsgivare diskuterar vi fram vad ni söker, därefter startar vårt arbete med att finna just den person som lämpar sig bäst för den aktuella tjänsten. Vi rekryterar alltid personer som vi ser har en stor potential att utvecklas och stimuleras inom din verksamhet.

Inhouse har funnits sedan 1996, och i snart tjugo år har vi byggt upp en stark, kompetent och inflytelserik verksamhet. Och på den vägen till vi fortsätta. Vi arbetar efter det så kallade People Management. Det är ett samlingsnamn för alla våra erbjudanden, med vilka vi vill ta ansvar för utvecklingen och resultatet hos alla våra uppdragsgivare – både när det gäller personresurser och för hela verksamheten i stort.

Kontakta oss för att hitta rätt kommunikatör i Stockholm

Utifrån uppdragsgivarens mål, strategier och övriga affärsmässiga förutsättningar, identifierar och tillsätter vi den kommunikatör i Stockholm som behövs för att nå våra kunders önskvärda resultat. Genom People Management säkerställer vi hög kvalitet och maximal uppdragseffektivitet i våra uppdrag.

Med denna kompetens och genom vårat väl beprövade och utvecklade People Management hittar vi den kommunikatör i Stockholm som ni söker.

Vi ser fram emot att hjälpa just ert företag – välkommen att kontakta oss direkt!

Nyckelord:
Kommunikatör Stockholm

Sandra-P1

Kontakta mig så berättar jag mer

Sandra Pettersson
+46 709 35 35 44
sandra.pettersson@inhouse.se

Referenser

og7w38sgnlka5qdwoxb9
SGDS Logga med Dahl o Optimera (002)

Referenser

"Tack vare Inhouse specialistkompetens och stora nätverk inom HR, kunde vi tillsammans bygga och rekrytera in ett helt nytt HR-team."

Ina Zetterberg, HR Team Lead SGDS Gruppen AB

Handelsbanken bild
Handelsbanken

Referenser

"Jag har i flera år vänt mig till Inhouse för att få hjälp med att hitta de bästa konsulterna inom vårt verksamhetsområde, men även för rekryteringar."

Helena Sylvander Chef Kommunikation Svenska Kundansvarsenheter

MiG web
mig-logo

Referenser

"Inhouse sitter med både nätverket, relationerna, förståelsen och intresset!"

Janne Björge, Ordförande

Myrorna pressbild
Logotyp

Referenser

"Inhouse har gjort ett fantastiskt jobb i rekryteringen av vår HR-chef!"

Caroline Andermatt, VD

Gaming
Adverty

Referenser

"Vi har haft en jättebra dialog under hela processen när vi skulle rekrytera vår CFO."

Niklas Bakos, grundare och strategichef

Aktuellt

Sandra_JJ-artikelbild
2023-01-13

Hur ska du som arbetsgivare hantera varsel och uppsägningar?

Står ni inför en stor organisationsförändring som eventuellt kan kräva nedskärningar eller avveckling och som innebär förändring i personalstyrkan? Vi svarar på ofta ställda frågor från våra kunder.
Jessica-hall-artikelbild
2022-12-28

Talents by Inhouse fortsätter att utvecklas

Säg hej till vår nya kollega Jessica Hall! Hon är en del av teamet som kommer att jobba för vårt nya specialistområde Talents by Inhouse.
Mirja Kais
2022-12-20

Hur blir du en framgångsrik inhousechef?

Mirja Kais från Tre Sverige och många andra inhousechefer var med och tävlade i Resumé och Dagens Medias tävling Inhouse Awards, där priset till ”Årets Inhousechef” delades ut. Vi fick äran att intervjua Mirja och få höra hennes bästa tips för att bli en framgångsrik inhousechef.
johan
2022-12-19

Hur bygger du ett framgångsrikt inhouseteam?

Under årets Inhouse Summit tilldelades priser i Inhouse Awards där vi delade ut priset Årets Inhouseteam. Vi vill gratulerar Johan Blomström och hans team på Unionen. Vi ställde lite frågor till Johan om vinsten och deras framgång.