Inhouse / Kommunikatör i Stockholm

Kommunikatör i Stockholm

IMG_8374-Redigera-2048

När ni letar efter en kommunikatör i Stockholm är det oss på Inhouse som ni ska vända er till. Inhouse och är ett organisations-, rekryterings- och bemanningsföretag med inriktning mot kommunikation, ekonomi, Business Services och HR.

Vill du också ta del av vår specialistkunskap? Låt oss hjälpa er att rekrytera er nästa kommunikatör i Stockholm.

Vi hittar den kommunikatör du letar efter i Stockholm

Kommunikationsbranschen är en bred bransch med många inriktningar och nischer. Kanske söker ni en kommunikatör med marknadsbakgrund eller med journalistiska kompetenser. För oss är det viktigast att ni hittar exakt den person ni söker för tjänsten som kommunikatör i Stockholm.

Våra medarbetare inom affärsområdet för kommunikation har alla lång erfarenhet från just kommunikationsbranschen, därför har vi en stor insikt och vad som efterfrågas i kompetensväg. Vi på Inhouse har antingen varit VD, projektledare, kreatörer eller marknadschefer på byrå eller inom en marknadsavdelning. Med den bakgrunden vet vi vad som krävs för att ni som kund ska känna er 100 % nöjda mer er nästa kommunikatör. Vi har genom åren byggt upp ett starkt och brett kontaktnät i kommunikationsområdet vilket gör att vi snabbt kan finna den stjärna till kommunikatör i Stockholm som ni letar efter.

Vi rekryterar kommunikatörer med stor potential

Våra rekryteringsprocesser genomförs alltid med stor noggrannhet och omsorgsfullhet i vårt urval av kommunikatörer i Stockholm. Tillsammans med våra uppdragsgivare diskuterar vi fram vad ni söker, därefter startar vårt arbete med att finna just den person som lämpar sig bäst för den aktuella tjänsten. Vi rekryterar alltid personer som vi ser har en stor potential att utvecklas och stimuleras inom din verksamhet.

Inhouse har funnits sedan 1996, och i snart tjugo år har vi byggt upp en stark, kompetent och inflytelserik verksamhet. Och på den vägen till vi fortsätta. Vi arbetar efter det så kallade People Management. Det är ett samlingsnamn för alla våra erbjudanden, med vilka vi vill ta ansvar för utvecklingen och resultatet hos alla våra uppdragsgivare – både när det gäller personresurser och för hela verksamheten i stort.

Kontakta oss för att hitta rätt kommunikatör i Stockholm

Utifrån uppdragsgivarens mål, strategier och övriga affärsmässiga förutsättningar, identifierar och tillsätter vi den kommunikatör i Stockholm som behövs för att nå våra kunders önskvärda resultat. Genom People Management säkerställer vi hög kvalitet och maximal uppdragseffektivitet i våra uppdrag.

Med denna kompetens och genom vårat väl beprövade och utvecklade People Management hittar vi den kommunikatör i Stockholm som ni söker.

Vi ser fram emot att hjälpa just ert företag – välkommen att kontakta oss direkt!

Nyckelord:
Kommunikatör Stockholm

Sandra-P1

Kontakta mig så berättar jag mer

Sandra Pettersson
+46 709 35 35 44
sandra.pettersson@inhouse.se

Referenser

MiG web
mig-logo

Referenser

Inhouse sitter med både nätverket, relationerna, förståelsen och intresset!

Janne Björge, Ordförande

Myrorna pressbild
Logotyp

Referenser

Inhouse har gjort ett fantastiskt jobb i rekryteringen av vår HR-chef!

Caroline Andermatt, VD

Gaming
Adverty

Referenser

Vi har haft en jättebra dialog under hela processen när vi skulle rekrytera vår CFO

Niklas Bakos, grundare och strategichef

Ahlsell bakgrund
ahlsell logo

Referenser

Samarbetet ser vi som långsiktigt och rekryteringsprocessen är alltid proffsig

Ann-Sofie Höman, HRBP

Dustin Business Center
Dustin_Logo

Referenser

I wish to work with no one else in my future talent searches

Linda Stenström, Creative Director

Aktuellt

klarna ex 2
2021-09-08

”Att bygga företagskultur är den avgörande faktorn för att få in talanger”

Christian Cabau är marknadschef på fintech-bolaget Klarna med 4000 anställda världen över. Han ansvarar för avdelningen Creation på Klarna Agency och den 17 september står han på scenen på vår årliga inspirationsdag ”Inhouse Inspiration Day”.
Kaffekopp vid dator 2021_1126x550
2021-09-06

Så här tar du referenser på din nya arbetsplats

Snudd på alla företag tar referenser på nya medarbetare, men det blir även vanligare och vanligare att kandidater i en rekryteringsprocess tar referenser på sin kommande arbetsplats. Här kommer 5 tips på hur du kvalitetssäkrar din framtida arbetsgivare.
Hybrid 3
2021-09-01

Så här lyckas du med hybridmötet – 5 konkreta tips

Hybridmötenas era är här! Genom hybrida möten kan fler vara med i det viktiga nätverkandet och kunskapsutbytet. Utmaningen ligger i att skapa samma upplevelse och inkludering för alla som deltar i mötet, oavsett om man sitter i samma konferensrum eller digitalt.