Kommunikatör i Stockholm

Kommunikatör i Stockholm

När ni letar efter en kommunikatör i Stockholm är det oss på Inhouse som ni ska vända er till. Inhouse och är ett organisations-, rekryterings- och bemanningsföretag med inriktning mot kommunikation, ekonomi, Business Services och HR.

Vill du också ta del av vår specialistkunskap? Låt oss hjälpa er att rekrytera er nästa kommunikatör i Stockholm.

Vi hittar den kommunikatör du letar efter i Stockholm

Kommunikationsbranschen är en bred bransch med många inriktningar och nischer. Kanske söker ni en kommunikatör med marknadsbakgrund eller med journalistiska kompetenser. För oss är det viktigast att ni hittar exakt den person ni söker för tjänsten som kommunikatör i Stockholm.

Våra medarbetare inom affärsområdet för kommunikation har alla lång erfarenhet från just kommunikationsbranschen, därför har vi en stor insikt och vad som efterfrågas i kompetensväg. Vi på Inhouse har antingen varit VD, projektledare, kreatörer eller marknadschefer på byrå eller inom en marknadsavdelning. Med den bakgrunden vet vi vad som krävs för att ni som kund ska känna er 100 % nöjda mer er nästa kommunikatör. Vi har genom åren byggt upp ett starkt och brett kontaktnät i kommunikationsområdet vilket gör att vi snabbt kan finna den stjärna till kommunikatör i Stockholm som ni letar efter.

Vi rekryterar kommunikatörer med stor potential

Våra rekryteringsprocesser genomförs alltid med stor noggrannhet och omsorgsfullhet i vårt urval av kommunikatörer i Stockholm. Tillsammans med våra uppdragsgivare diskuterar vi fram vad ni söker, därefter startar vårt arbete med att finna just den person som lämpar sig bäst för den aktuella tjänsten. Vi rekryterar alltid personer som vi ser har en stor potential att utvecklas och stimuleras inom din verksamhet.

Inhouse har funnits sedan 1996, och i snart tjugo år har vi byggt upp en stark, kompetent och inflytelserik verksamhet. Och på den vägen till vi fortsätta. Vi arbetar efter det så kallade People Management. Det är ett samlingsnamn för alla våra erbjudanden, med vilka vi vill ta ansvar för utvecklingen och resultatet hos alla våra uppdragsgivare – både när det gäller personresurser och för hela verksamheten i stort.

Kontakta oss för att hitta rätt kommunikatör i Stockholm

Utifrån uppdragsgivarens mål, strategier och övriga affärsmässiga förutsättningar, identifierar och tillsätter vi den kommunikatör i Stockholm som behövs för att nå våra kunders önskvärda resultat. Genom People Management säkerställer vi hög kvalitet och maximal uppdragseffektivitet i våra uppdrag.

Med denna kompetens och genom vårat väl beprövade och utvecklade People Management hittar vi den kommunikatör i Stockholm som ni söker.

Vi ser fram emot att hjälpa just ert företag – välkommen att kontakta oss direkt!

Nyckelord:
Kommunikatör Stockholm

Kontakta mig så berättar jag mer Kontakta mig så berättar jag mer

Kontakta mig så berättar jag mer

Sandra Pettersson
+46 709 35 35 44
sandra.pettersson@inhouse.se