Inhouse / Rekrytering av kommunikatör i Stockholm

Rekrytering av kommunikatörer i Stockholm

IMG_8374-Redigera-2048

När ni letar efter en kommunikatör i Stockholm är det oss på Inhouse som ni ska vända er till. Inhouse och är ett organisations-, rekryterings- och bemanningsföretag med inriktning mot kommunikation, ekonomi, executive assistants och HR.

Vill du också ta del av vår specialistkunskap? Låt oss hjälpa er att rekrytera er nästa kommunikatör i Stockholm.

Vi hittar den kommunikatör du letar efter i Stockholm

Kommunikationsbranschen är en bred bransch med många inriktningar och nischer. Kanske söker ni en kommunikatör med marknadsbakgrund eller med journalistiska kompetenser. För oss är det viktigast att ni hittar exakt den person ni söker för tjänsten som kommunikatör i Stockholm.

Våra medarbetare inom affärsområdet för kommunikation har alla lång erfarenhet från just kommunikationsbranschen, därför har vi en stor insikt och vad som efterfrågas i kompetensväg. Vi på Inhouse har antingen varit VD, projektledare, kreatörer eller marknadschefer på byrå eller inom en marknadsavdelning. Med den bakgrunden vet vi vad som krävs för att ni som kund ska känna er 100 % nöjda mer er nästa kommunikatör. Vi har genom åren byggt upp ett starkt och brett kontaktnät i kommunikationsområdet vilket gör att vi snabbt kan finna den stjärna till kommunikatör i Stockholm som ni letar efter.

Vi rekryterar kommunikatörer med stor potential

Våra rekryteringsprocesser genomförs alltid med stor noggrannhet och omsorgsfullhet i vårt urval av kommunikatörer i Stockholm. Tillsammans med våra uppdragsgivare diskuterar vi fram vad ni söker, därefter startar vårt arbete med att finna just den person som lämpar sig bäst för den aktuella tjänsten. Vi rekryterar alltid personer som vi ser har en stor potential att utvecklas och stimuleras inom din verksamhet.

Inhouse har funnits sedan 1996, och i snart tjugo år har vi byggt upp en stark, kompetent och inflytelserik verksamhet. Och på den vägen till vi fortsätta. Vi arbetar efter det så kallade People Management. Det är ett samlingsnamn för alla våra erbjudanden, med vilka vi vill ta ansvar för utvecklingen och resultatet hos alla våra uppdragsgivare – både när det gäller personresurser och för hela verksamheten i stort.

Kontakta oss för att hitta rätt kommunikatör i Stockholm

Utifrån uppdragsgivarens mål, strategier och övriga affärsmässiga förutsättningar, identifierar och tillsätter vi den kommunikatör i Stockholm som behövs för att nå våra kunders önskvärda resultat. Genom People Management säkerställer vi hög kvalitet och maximal uppdragseffektivitet i våra uppdrag.

Med denna kompetens och genom vårat väl beprövade och utvecklade People Management hittar vi den kommunikatör i Stockholm som ni söker.

Vi ser fram emot att hjälpa just ert företag – välkommen att kontakta oss direkt!

Nyckelord:
Kommunikatör Stockholm

cropped-inh-png.png

Rekrytering, konsultlösningar och verksamhetsutveckling

Inhouse hjälper bolag med rekrytering, konsultlösningar och verksamhetsutveckling. Hör av dig till oss om du vill diskutera ett behov i din organisation.

Hör av dig så hjälper vi dig

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Referenser

vasakronan

Referenser

"Med Inhouse som rekryteringspartner fick vi en inte bara en leverantör som kunde presentera starka kandidater utan en samarbetspartner som kunde utmana oss för att nå bästa möjliga utfall av vår investering."

Ylva Forslund – HR Partner Vasakronan

Wistrand logo

Referenser

"Inhouse konsulter är enormt proffsiga och lyhörda! Engagemang och närvaro tillsammans med en kvalitativ och professionell hantering – det får man med Inhouse som rekryteringspartner!"

Birgitta Holmin, HR-chef Wistrand Advokatbyrå

Cheerful businesswoman at coffee shop

Referenser

"Inhouse bygger nära relationer till sina kunder, där de förstår behoven både på kort och lång sikt. Det är viktigt för oss som företag att säkerställa en bra kandidatupplevelse, och det får vi verkligen med Inhouse som partner".

Ina Lindström, HR-chef, Aon

The glass wall with a inscription Bank

Referenser

”Jag kan starkt rekommendera Inhouse som en pålitlig och kompetent leverantör av konsulttjänster."

Carl Berglund, Projektledare, Storbank

arbio referens

Referenser

"Vi anlitade Inhouse för att rekrytera en ekonomichef med branschkunskap och intresse för att utveckla ekonomiavdelningen. Inhouse svarade upp mot våra önskemål på ett utomordentligt proffsigt och tillmötesgående sätt. Processen var mycket smidig och de...

Anna, Nilsson, Chef för verksamhetsstöd, Arbio

Aktuellt

Inspirationday_stående_544
2024-04-08

Välkommen till Inhouse Inspiration Day 2024

Hållbara medarbetare med marknadsföring och kreativitet i fokus – Inhouse Inspiration Day 2024 Inhouse bjuder in dig som idag är ledare för en marknads-, kommunikations- eller inhousebyrå till en dag fylld med inspiration kring hur vi leder hållbara medarbetare med marknadsfö...
hej
2024-02-19

Inhouse HR-nätverk: En hub för kunskapsutbyte och inspiration

Välkommen på workshop, då vi tillsammans ska diskutera och resonera kring frågor som rör samarbetet mellan människan och tekniken, med HR i förarsätet.
arg
2024-01-30

Drunknar du också i ansökningar? – Vi kan hjälpa med första urvalet

Svårt att välja rätt kandidat? Vi hjälper dig att hitta rätt! Just nu finns det många kompetenta talanger som är ute och söker sina nya utmaningar som genererar många ansökningar.  Vi på Inhouse kan hjälpa dig med delar av rekryteringsprocessen, bland annat second opinio...
Blue colored megaphone standing out from the crowd
2023-11-22

Nyhet! Nätverk för Kommunikationschefer

Välkommen till "Nätverket för Kommunikationschefer" och den nätverksgrupp som kommer att träffas under våren. Nätverket är skapat för dig som är chef eller ansvarig för en kommunikationsavdelning på ett företag eller en organisation som arbetar med att skapa och leda den strat...