Inhouse / Kommunikatör i Stockholm

Kommunikatör i Stockholm

IMG_8374-Redigera-2048

När ni letar efter en kommunikatör i Stockholm är det oss på Inhouse som ni ska vända er till. Inhouse och är ett organisations-, rekryterings- och bemanningsföretag med inriktning mot kommunikation, ekonomi, Business Services och HR.

Vill du också ta del av vår specialistkunskap? Låt oss hjälpa er att rekrytera er nästa kommunikatör i Stockholm.

Vi hittar den kommunikatör du letar efter i Stockholm

Kommunikationsbranschen är en bred bransch med många inriktningar och nischer. Kanske söker ni en kommunikatör med marknadsbakgrund eller med journalistiska kompetenser. För oss är det viktigast att ni hittar exakt den person ni söker för tjänsten som kommunikatör i Stockholm.

Våra medarbetare inom affärsområdet för kommunikation har alla lång erfarenhet från just kommunikationsbranschen, därför har vi en stor insikt och vad som efterfrågas i kompetensväg. Vi på Inhouse har antingen varit VD, projektledare, kreatörer eller marknadschefer på byrå eller inom en marknadsavdelning. Med den bakgrunden vet vi vad som krävs för att ni som kund ska känna er 100 % nöjda mer er nästa kommunikatör. Vi har genom åren byggt upp ett starkt och brett kontaktnät i kommunikationsområdet vilket gör att vi snabbt kan finna den stjärna till kommunikatör i Stockholm som ni letar efter.

Vi rekryterar kommunikatörer med stor potential

Våra rekryteringsprocesser genomförs alltid med stor noggrannhet och omsorgsfullhet i vårt urval av kommunikatörer i Stockholm. Tillsammans med våra uppdragsgivare diskuterar vi fram vad ni söker, därefter startar vårt arbete med att finna just den person som lämpar sig bäst för den aktuella tjänsten. Vi rekryterar alltid personer som vi ser har en stor potential att utvecklas och stimuleras inom din verksamhet.

Inhouse har funnits sedan 1996, och i snart tjugo år har vi byggt upp en stark, kompetent och inflytelserik verksamhet. Och på den vägen till vi fortsätta. Vi arbetar efter det så kallade People Management. Det är ett samlingsnamn för alla våra erbjudanden, med vilka vi vill ta ansvar för utvecklingen och resultatet hos alla våra uppdragsgivare – både när det gäller personresurser och för hela verksamheten i stort.

Kontakta oss för att hitta rätt kommunikatör i Stockholm

Utifrån uppdragsgivarens mål, strategier och övriga affärsmässiga förutsättningar, identifierar och tillsätter vi den kommunikatör i Stockholm som behövs för att nå våra kunders önskvärda resultat. Genom People Management säkerställer vi hög kvalitet och maximal uppdragseffektivitet i våra uppdrag.

Med denna kompetens och genom vårat väl beprövade och utvecklade People Management hittar vi den kommunikatör i Stockholm som ni söker.

Vi ser fram emot att hjälpa just ert företag – välkommen att kontakta oss direkt!

Nyckelord:
Kommunikatör Stockholm

Sandra-P1

Kontakta mig så berättar jag mer

Sandra Pettersson
+46 709 35 35 44
sandra.pettersson@inhouse.se

Referenser

Handelsbanken bild
Handelsbanken

Referenser

Jag har i flera år vänt mig till Inhouse för att få hjälp med att hitta de bästa konsulterna inom vårt verksamhetsområde, men även för rekryteringar.

Helena Sylvander Chef Kommunikation Svenska Kundansvarsenheter

MiG web
mig-logo

Referenser

Inhouse sitter med både nätverket, relationerna, förståelsen och intresset!

Janne Björge, Ordförande

Myrorna pressbild
Logotyp

Referenser

Inhouse har gjort ett fantastiskt jobb i rekryteringen av vår HR-chef!

Caroline Andermatt, VD

Gaming
Adverty

Referenser

Vi har haft en jättebra dialog under hela processen när vi skulle rekrytera vår CFO

Niklas Bakos, grundare och strategichef

Ahlsell bakgrund
ahlsell logo

Referenser

Samarbetet ser vi som långsiktigt och rekryteringsprocessen är alltid proffsig

Ann-Sofie Höman, HRBP

Aktuellt

ES_toppbild
iStock-1334261768
2022-05-24

Erfarenhetsstiftelsen är igång – vilka blir årets stipendiater?

Under hela våren har Inhouse tillsammans med John Mellkvist arbetat aktivt med att få Erfarenhetsstiftelsen på plats. Nu har det blivit dags för utdelning av de första stipendierna.
GFKT0895-Redigera-Hires
2022-05-12

Vem vill ersätta Jens och bli vd på Inhouse?

"Mina fantastiska år på Inhouse tar inte slut här, det blir bara något nytt och med denna förändring behöver vi en ny vd till detta enastående gäng". Säger Jens Ölander, vd på Inhouse.
Emelie_moberg_2
2022-05-09

Möt Emelie Moberg – konsult inom HR

Säg hej till vår konsult Emelie Moberg! Vi ställde några frågor till Emelie om hur det egentligen är att arbeta som konsult hos Inhouse.