Kontakt

Våra referenskunder

När vi började leta efter en samarbetspartner var AMF inne i en förändringsfas, vilket krävde lite extra av den partner vi valde. Inhouse visade alltid på ett pragmatiskt och professionellt förhållningssätt med en massa humor och skratt. Samarbetet kändes enkelt och kommunikationen var tydlig och rakt på sak. Vi som kunder kände oss lyssnade på och förstådda. Ser fram emot nästa möjlighet att jobba ihop!

- Helena Molinero, HR-chef, AMF Fastigheter

Vi har samarbetat med Inhouse för flertalet rekryteringsuppdrag av viktiga nyckelkompetenser med mycket goda resultat. I Inhouse har vi haft ett strategiskt bollplank som vi har kunnat diskutera för-och nackdelar med och som har identifierat våra behov och gett oss en gedigen nulägesanalys av kandidatmarknaden.

- Maria Homman, COO, Vironova AB

Inhouse kunde snabbt presentera ett kvalitativt urval av slutkandidater i vår process att hitta en redovisningsansvarig. Detta tack vare en tight och god dialog, ett stort relevant nätverk samt en god förståelse för profilen och uppdraget. Inhouse lyssnade in vårt behov på ett bra sätt och lyckades hitta tidskritiska lösningar utan att tumma på kvalitén.

- Claes Helgstrand, Finanschef, Hansan

På KICKS digitala transformationsresa har Inhouse varit en viktig partner med att rekrytera marknadens bästa strategiska ledare, inom sina respektive specialistkompetens, för att skapa KICKS nordiska marknadsavdelning: Head of PR, Head of CRM, Head of Online Sales, Head of Marketing och Head of Creative. I och med att vi har samarbetat med Inhouse gällande flertalet rekryteringar av nyckelpersoner på ledningsnivå har vi en leverantör som med stor framgång har varit med och byggt en grupp som har samma drivkrafter mot ett gemensamt mål.

- Gina Azaric, Chief Marketing Officer, KICKS

Det har varit ett rent nöje att samarbeta med Inhouse genom hela rekryteringsprocessen från kravprofil till slutkandidat. Inhouse är professionella, lyhörda och snabba så jag vill ge de allra bästa rekommendationerna och vi kommer säkerligen att anlita Inhouse igen!

- Karin Anvret, Human Recources Leader Nordic Region, Marsh

I rekryteringen av ny CFO – en funktion vi inte tidigare haft – kändes det mycket bra att ta hjälp av Inhouse givet deras erfarenhet och storlek. Processen var smidig och motsvarade vad vi kommit överens om när vi inledde samarbetet. Och stort plus för hög tillgänglighet och snabba återkopplingar. Men viktigast av allt levererade Inhouse ett antal mycket bra kandidater samtidigt som man var tydliga i sina rekommendationer kring vilka och vem som sannolikt skulle passa oss bäst givet vår kultur och våra behov. 

-  Måns Jacobsson Hosk, VD, Kurppa Hosk

Inhouse har från första mötet utmärkt sig genom sin förmåga att förstå kundens behov och önskemål utifrån rätt ställda frågor till mig som uppdragsgivare. Genom sitt starka personliga och professionella engagemang i processen levererade Inhouse oerhört intressanta kandidater, inte bara kompetensmässigt men även personlighetsmässigt. Vi har nu med hjälp av Inhouse kunnat utöka marknadsteamet med en kommunikatör som har en bred erfarenhet inom rörlig och skriftlig kommunikation. Precis vad vi behöver för att bli ännu skarpare i vår kommunikation. Jag kan varmt rekommendera Inhouse.

- Linda Windahl, Marknadschef, SOS Barnbyar

Inhouse visade stor förståelse vilken profil vi behövde och vilka egenskaper som var avgörande även fast vi själva kanske inte uttryckt dem i klartext. Under processen plockades ett par kandidater fram som matchade vår kravprofil riktigt bra snarare än flera som matchade halvbra vilket innebar en mer effektiv rekryteringsprocess. Inhouse gav även ett mycket professionellt bemötande med snabb återkoppling, tät kommunikation och intressanta resonemang.

- Sarah van Tol, Group Finance Manager, Babyshop Group

Stockholmsmässan har under flera år använt Inhouse både till rekrytering och bemanning vid toppar. Inhouse har en arbetsmetod som möjliggör snabba processer. De är noggranna och professionella när de analyserar kundens behov, vilket gör att det blir smidiga rekryteringar och viktigast av allt kandidaterna kommer snabbt in i arbetet och har väldigt korta startsträckor.

- Therese Wåglund, Graphic Service Manager, Stockholmsmässan

Vi har under åtta års tid anlitat Inhouse för såväl organisationsutveckling, omställning, rekrytering- och bemanningsuppdrag. Signifikativt för Inhouse är att de alltid, med ett högt engagemang, tar ett stort ansvar för att vi som kund uppnår önskad effekt med de initiativ som vi samverkar kring. Oavsett behov och leveransform har Inhouse visat sig vara en strategisk partner med gedigen erfarenhet av alla delar inom People management. Jag är mycket nöjd med samarbetet och kan varmt rekommendera Inhouse.

- Lena Gellerhed, HR Direktör, EuroMaint AB

Inhouse arbetar efter en väl inarbetad och strukturerad metod, som säkerställer hög kvalitet och ger såväl mig som beställare som kandidaterna en bra upplevelse genom hela processen. Särskilt intressant och lärorikt var att låta slutkandidaterna presentera lösningar på ett antal konkreta case, som skulle kunna inträffa i det framtida arbetet. Min känsla är att också att de kandidater som inte fick jobbet, fick tydlig återkoppling på sina utvecklingsområden, vilket gjorde att de lämnade processen med en god bild av oss som arbetsgivare.

- Mattias Boldt, HR-chef, Tengbom

Vi har använt oss av Inhouse rekryteringstjänster vid ett flertal tillfällen för olika typer av befattningar. Den gemensamma nämnaren i dessa processer har varit Inhouse engagemang och energi för att hitta den rätta kandidaten för oss och den position vi vill fylla – både kompetensmässigt men även personlighetsmässigt vilket har varit viktigt för oss som ett mindre företag. Vi är mycket nöjda med våra rekryteringar och har stort förtroende för Inhouse kompetens och rådgivning. Kan varmt rekommendera dem vidare!

- Rolf Alexander, Marknadschef, Glommen & Lindberg AB

En tydlig process och genom den inledande workshopsmetoden att sätta kravprofilen resulterade i hög precision redan vid första kandidatpresentationen. Den efterföljande coachingen av de anställda teamcheferna är ett starkt stöd till att få de nya kollegorna att snabbt komma in i sina respektive roller. Jag kan varmt rekommendera Inhouse.

- Anna Carlberg, Chef ICA Reklam Byrån

Loomis AB har anlitat Inhouse AB för att finna extra hjälp under arbetstoppar och längre föräldraledigheter. En snabb och gedigen roll- och kandidatresearch och regelbunden uppföljning gör att vi har varit mycket nöjda med såväl kandidater som med Inhouse AB.

- Mårten Lundberg, VP, HR Director, Loomis AB

Inhouse är alltid väldigt bemötande, serviceminded och lyssnar in vad vi som kund önskar. Gör alltid det yttersta för att lösa vår situation.

- Anna Arvidsson, Office Support Team Leader, Sandvik AB

I en pressad tid när vi bytte bokningssystem och behövde administratörer blev Inhouse vår räddning. Deras konsulter överträffar alltid våra förväntningar och vi har ett mycket bra samarbete.

- Ellen Ploman, Manager National Planning, Discovery Networks

Att få utbyta sina idéer i strategisk utveckling har varit mycket lyckosamt tack vare “Nätverket för Inhousechefer.

- Tony Sylsjö, Inhousechef på Ejendals

Inhouse har utmärkt sig genom sin djupa affärsförståelse, sitt omfattande nätverk och sitt starka personliga engagemang i processen. Tiden var knapp men ändå lyckades Inhouse leverera kandidater och vi hade en produktspecialist på plats i tid som vi dessutom hyr in, vilket är ett flexibelt sätt för oss som kund

- Ove Hansson, TV4

Inhouse är vår strategiska partner inom ramen för organisationsutveckling. De har hjälpt oss att skapa en ännu effektivare och dynamisk marknadsavdelning som går i linje med beställarnas behov runt om i organisationen. Inhouse har även hjälpt till vid rekrytering och bemanning av marknadskompetens. Oavsett hjälp har Inhouse visat sig vara en professionell partner med gedigen erfarenhet av både managementfrågor och ett stort nätverk av duktiga kandidater. Vi är nöjda med samarbetet och kan varmt rekommendera Inhouse som företag.

- Hanna Ekstrand, Chief Marketing Officer, Mekonomen Group

Jag är väldigt nöjd med den rekryteringsprocess som Inhouse hjälpte oss med när UC skulle anställa en ny VD-assistent. De har ett väl etablerat nätverk av mycket bra kandidater och är snabba och effektiva i sitt arbetssätt. Våra kontaktpersoner utmärker sig genom ett djupt engagemang för att hitta rätt kandidat. Jag kan absolut rekommendera Inhouse.

- Anders Hugosson, Koncernchef UC

Din kontakt

Vill du veta mer om People management?

Vill du veta mer om Inhouse och People Management – och om hur vi kan hjälpa ditt företag? Kontakta mig!

JENS ÖLANDER
VD, Inhouse AB

+46 706 05 07 49
jens.olander@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

Ditt namn: *

Din epost: *

Ämne:

Ditt meddelande:

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans.

Jag samtycker till att Inhouse sparar mina detaljer via detta formulär.