Inhouse / HR / Arbetsrätt och förhandling – lär dig hitta rätt bland arbetsrättsliga lagar och regler

Arbetsrätt och förhandling - lär dig hitta rätt bland arbetsrättsliga lagar och regler

2017-01-Inhouse-430-Edit

Vi förstår att det inte alltid är lätt att vara uppdaterad på lagar och regler inom arbetsrätt. Som HR-funktion får du ofta juridiska utmanande frågor på ditt bord. Även du som har personalansvar ställs inför frågeställningar kring till exempel uppsägning, nyanställning och omplacering.

Inhouse ser till att du får de juridiska underlagen för att kunna fatta rätt beslut rörande personalfrågor. Med hjälp av våra konsulter lär du dig agera rätt utifrån de lagar och regler, som finns samt ger dig kunskap i att upprätta avtal och själv bli expert inom området.

Vad erbjuder vi?

Arbetsrättslig specialistkompetens Genom att ta hjälp av en erfaren konsult i arbetsrättsliga dialoger ökar du din kompetens samt kan ta beslut med vetskapen om att det är väl juridiskt förankrat. Utöver stöttning i specifika case och förhandlingar hjälper vi ditt bolag att komma igång med till exempel systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) och skapa rutiner samt policys.

HR-direkt En telefonsupport som inom 24 timmar ger dig svar på alla dina arbetsrättsliga frågor. Du tecknar ett löpande abonnemang hos oss, som du sedan kan använda obegränsat. Våra HR-konsulter med specialistkunskap inom arbetsrätt svarar direkt och ger rätt guidning utifrån lagar och regler.

Förhandling Som arbetsgivare ställs man förr eller senare inför förhandlingssituationer i olika medarbetarfrågor. Vi genomför både förhandlingar samt lär dig hur du bäst kan agera i en sådan situation på egen hand.

Vi erbjuder

  • Kompetensutveckling & erfarenhetsutbyte
  • Aktuella ämnen
  • Kompetenta moderatorer
Helene-Kontaktbild_Nybakgrund_2023-web

Kontakta mig

Helene Leitner Larsson

Affärsområdeschef
HR

+46 709 70 44 84
helene.leitner.larsson@inhouse.se

 

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.