Ekonomisk rådgivning för VD

Att arbeta på Inhouse

Upplever du som VD att du lägger ner för mycket tid på uppgifter som du inte borde göra? Eller känner du att du saknar bollplank som kan hjälpa dig att stärka företagets fortsatta utveckling?

Många företag drömmer om att ha en CFO på heltid, men för vissa är det en för stor kostnad att bära. Genom CFO-Direkt kan du få en dedikerad CFO under ett helt år eller längre, men betalar bara för den tid du behöver.

Vilka är dina mest kritiska områden?

Vår tjänst, CFO-Direkt, gör det möjligt för ditt företag att ha en dedikerad CFO, som avlastar och bidrar med sin specialistkompetens när du behöver. Tillsammans identifierar vi vilka områden som är kritiska för er och gör upp en plan för utförandet. Det kan handla om att ni står inför en spännande utvecklingsfas eller tillväxt.

Vi matchar er organisation med den CFO som är rätt för era utmaningar. Er CFO blir sedan en del av ditt bolag under en kortare eller längre tid, som ett komplement till er befintliga ledningsgrupp och ekonomifunktion.

Vi erbjuder

  • Affärsstrategisk- och analytisk kompetens
  • Specialistkompetens när du behöver
  • Ekonomisk rådgivning
     
christofer-seward

Kontakta mig

Christofer Seward
Affärsområdeschef

+46 735 22 43 42
christofer.seward@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.