Inhouse / Våra erbjudanden / Organisationsutveckling / Organisationsutveckling inom HR / HR Direkt – snabb och enkel tillgång till specialister inom HR

HR Direkt – snabb och enkel tillgång till specialister inom HR

IMG_8448-Redigera-1126×550

Vår tjänst HR Direkt vänder sig till er som ännu inte har en HR-funktion eller till dig som är ensam på HR och ibland behöver ett bollplank inom t ex arbetsrätt eller medarbetarfrågor i allmänhet. HR Direkt är en prenumerationstjänst som ger dig snabb och effektiv tillgång till erfarna HR-konsulter via telefon och email.

Många chefer upplever att det är svårt att veta vad som är ”rätt” när det kommer till att t ex följa lagstiftningen inom HR eller veta vilka HR-processer man behöver ha på plats för att vara en attraktiv och effektiv arbetsgivare.  Genom HR Direkt får de kontakt med våra professionella och kompetenta HR-konsulter, som är uppdaterade på det senaste inom arbetsrätten och kan svara på frågor inom områden som:

– Anställningsavtal
– Övergång av verksamhet och fusioner
– Jämställdhet, kränkande särbehandling
– MBL
– Arbetsmiljö
– Förhandlingshjälp
– Personalhandbok
– Uppsägning och omplacering
– Lönerevision
– Stresshanteringsärenden

En personalavdelning per telefon och email är en väldigt bra backup för det mindre företaget, eller för de bolag som saknar en HR-funktion. Med HR Direkt får våra kunder snabba svar från erfarna HR-specialister, som dessutom känner ert företag, säger Helene Leitner Larsson, affärsområdeschef för Inhouse specialistområde HR.

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Stor affärsförståelse
  • Snabb tillgång till erfarna HR-konsulter
Helene-Kontaktbild_Nybakgrund_2023-web

Kontakta mig

Helene Leitner Larsson

Affärsområdeschef
HR

+46 709 70 44 84
helene.leitner.larsson@inhouse.se

 

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.