Inhouse / Talents by Inhouse / Konsultlösningar

Konsultlösningar inom Business Services

Konsultlösningar inom Business Services

Vi kan under en längre eller kortare period förse dig med den kompetens du behöver för din service- eller administrationsfunktion. Vi har ett stort nätverk av duktiga kandidater som står redo för uppdrag. Våra kunder efterfrågar ofta snabba bemanningsprocesser och vi levererar alltid med högsta kvalitet, oavsett längd på uppdrag. 

När du hyr in en av våra konsulter kan du känna dig trygg med att vi på Inhouse har de totala personalansvaret och att konsulten har genomgått en noggrann anställningsprocess för att säkerställa rätt kompetens. Det är av stor vikt att det ska kännas rätt för både våra kunder och konsulter och därför har vi avstämningar med jämna mellanrum.

Är du intresserad av att arbeta som konsult hos Inhouse?

Du kan även hyra in konsulter vid akuta situationer som till exempel sjukdom eller arbetstoppar för att säkerställa er servicefunktion. Läs mer om vår Backup-pool här. Kanske behöver ni en helhetslösning där vi tar totalansvar för en eller flera funktioner på ditt företag? Då erbjuder vi även entreprenadlösningar. För dig som kund innebär detta en trygg och smidig lösning till ett fast pris per månad. Läs mer om vår entreprenadlösning här.

Vill du veta mer eller diskutera bästa lösningen för just er? Kontakta oss.

Här kan du även läsa om hur vi arbetar med rekryteringar

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Stort kandidatnätverk
  • Stor affärsförståelse
Johan-Lindemalm-Karlsson_kontaktbild

Kontakta gärna mig!

Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer!

Johan Lindemalm Karlsson
Rekryteringskonsult & Konsultchef
+46 721 95 18 80
johan.lindemalm.karlsson@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.