Inhouse / Business Services
Executive_assistent_bild_v2

Lyssna på senaste avsnittet: Executive Assistant Podden

olivia-t

”Backup-poolen är en perfekt plats för dig som söker erfarenhet”

Service Management Academy och Backup-poolen

Vi erbjuder smidiga helhetslösningar av entreprenader

Business Services

För framgång och trivsel på företaget är det av stor vikt med en välfungerande servicefunktion! Vi på Business Services är specialister inom serviceområdet och har marknadens bästa kandidatnätverk när de kommer till receptionister, Office Managers och Executive Assistans.

Vi vet att våra kunder har olika utmaningar, därför erbjuder vi olika lösningar beroende på kundens behov och förutsättningar. Vill du veta mer om oss på Business Services och våra tjänster? Läs mer här

network-logo

Organisationsutveckling

Vi effektiviserar och utvecklar ditt företags centrala servicefunktion. Inom vårt specialistområde Business Services hjälper vi ditt företag att skapa de bästa förutsättningarna för att verksamheten ska nå sina mål. Vi ser till att strategier leder till handling.

spiral-logo

Rekrytering

Genom Inhouse stora nätverk och breda erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryteringsprocesser. Vi arbetar personligt och förstår våra kunders utmaningar efter många år i branschen inom service och administration.

users-logo

Konsultlösningar

Vi på Business Services erbjuder flera olika konsultslösningar för att möta våra kunders behov. Behöver ni förstärka er funktion eller bemanna en längre frånvaro? Då kan en bemanningslösning med en inhyrd konsult vara rätt för din service- eller administrationsfunktion.

GFKT9612-Redigera kontaktbild-web

Kontakta gärna mig!

Vill du veta mer om Inhouse nätverk för Executive Assistants? Kontakta mig så berättar jag mer.

Marie Åkesson
Ansvarig Executive Assistant

+46 8 52 22 33 10
marie.akesson@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

LEDIGA JOBB & UPPDRAG

Executive Assistant till konsultuppdrag

Hyresadministratör för konsultuppdrag april-juni