Jobb inom digital kommunikation

Jobb inom digital kommunikation

Inhouse är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och bemanning och vi riktar in oss på branscher inom kommunikation, business services, HR och ekonomi. Söker du exempelvis lediga jobb inom digital kommunikation eller söker ditt företag efter den perfekta kommunikatören kan du vända dig till oss; med vår utgång från People Management kan du via oss både anställa rätt folk och hitta ditt drömjobb.

Vi strävar efter ett snabbt och bra resultat samt en klockren kombination mellan privatperson och företag med rekryteringskonsulter som själva har arbetat inom respektive bransch.

Ett av våra expertområden är jobb inom digital kommunikation och med tanke på den konkurrensmässiga bransch detta är, hoppas vi kunna erbjuda det perfekta jobbet för dig som söker och den perfekta kollegan för dig som letar.

Jobbrekrytering inom kommunikation

Vare sig det handlar om att anställa en kandidat som söker lediga jobb inom media och kommunikation, eller om du söker lediga jobb som kommunikationsstrateg, kan Inhouse erbjuda en rad olika tjänster som gynnar dig som företag eller privatperson:

  • Organisationsutveckling – Vi hjälper till att effektivisera och utveckla företag och organisationer genom bland annat rådgivning, effektiviseringar och coaching.

  • Rekrytering – Med certifikat inom personbedömning har vi ett stort nätverk med stor erfarenhet, liksom vi själva, och kan därför erbjuda kvalitativa rekryteringsprocesser. Ibland behöver företag enbart “second opinions” och även detta kan vi erbjuda.

  • Bemanning – Ibland behöver ett företag en tillfällig spetskompetens eller hjälp att fylla en plötsligt ökad efterfrågan. Inhouse kan hjälpa att fylla dessa tomrum under en period.

  • Auktoriserade – Inhouse är ett auktoriserat konsultföretag inom omställning och bemanning som använder sig av Bemanningsföretagens allmänna bestämmelser och leveransvillkor för rekrytering och personaluthyrning.

  • Kärnvärden – Inhouse har tre viktiga kärnvärden som gör vår hållbara verksamhet möjlig: samverka, utmana och personliga. Dessa innebär att vi hjälper varandra internt, vi utmanar, ifrågasätter och bekräftar kunder och kollegor i syfte att förbättras samt att vi bygger personliga relationer med kunder och kandidater.

Vad innebär People Management?

All vår verksamhet utgår från People Management där målet är att utveckla organisationer utifrån uppdragsgivarens affärsmål. Vi identifierar och tillsätter den kompetens som krävs utifrån strategier och övriga affärsmässiga förutsättningar. Söker du personal som exempelvis söker jobb inom media och kommunikation – det kan vara allt från kommunikationsstrateg och informatör till kommunikatör, liksom yrken inom kommunikation och PR – hjälper vi dig inte bara att finna den rätta kandidaten, utan följer även upp arbetet på nära håll.

Nyckelord:
Jobb inom digital kommunikation

Kontakta gärna mig! Kontakta gärna mig!

Kontakta gärna mig!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag?
Kontakta mig så berättar jag mer! 

 

EMILY DE PIRO
+46 8-52 22 33 61
emily.depiro@inhouse.se