Inhouse / Konsultlösningar

Konsultlösningar

Konsultlösningar

Är ditt företag eller organisation i förändring och behöver tillfällig spetskompetens, en interimslösning eller vill du ha hjälp att hantera en plötsligt ökad efterfrågan? Då kan en konsultlösning med en av våra inhyrda konsulter, som har just den kompetensen ni behöver, vara rätt för ditt företag. 

De flesta företag behöver någon gång ta in personal under en begränsad period. Vare sig det gäller ett kortare frilansuppdrag eller ett längre vikariat och konsultlösning så är vår övergripande process densamma. Förmågan att snabbt göra rätt bedömningar och utvärdera både organisationens behov och uppdragets förutsättningar ligger till grund för att veta vem som passar i en viss funktion och vem som är rätt för rollen. Genom att anlita oss för bemanning får ditt företag en flexibel personalstyrka och ni kan anpassa resurserna utifrån ert företags behov, ett starkt alternativ till att anställa.

Är du intresserad av att arbeta som konsult hos oss?

Våra specialistområden är Marknad & KommunikationEkonomiBusiness Services och HR. Alla konsultchefer som arbetar på Inhouse har tidigare varit verksamma i dessa branscher och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har. Vi levererar alltid med högsta kvalitet, oavsett längd på uppdraget.

Vi har ett stort personligt nätverk av kunniga interimskonsulter som har varit yrkesverksamma under många år och de kan med enkelhet sätta sig in i ditt företag, vare sig det handlar om interimsuppdrag eller kortare engagemang.

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Stort konsultnätverk
  • Stor affärsförståelse
Jens-Ö

Vill du ha hjälp med en konsultlösning?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt konsult. Kontakta mig direkt – eller använd formuläret så hör vi av oss till dig!

JENS ÖLANDER
VD, Inhouse AB
46 706 05 07 49
jens.olander@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.