Rekrytering

Rekrytering

När det gäller att utveckla och skapa framgång för ett företag eller en organisation är det helt avgörande att rekrytera rätt person till rätt plats. Tack vare våra kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en gedigen rekryteringsprocess hjälper vi dig att lyckas.

Genom Inhouse långa och breda erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryteringsprocesser. Våra specialistområden är kommunikation, ekonomi, business services och HR. Vi arbetar personligt och vår unika kompetens är att vi alla tidigare har inom de specialistområdena vi verkar inom. Det innebär att vi förstår våra kunders utmaningar och kan därmed hitta den rätta matchningen för just ert företag.

Vår långa erfarenhet har även gett oss ett stort personligt nätverk av kompetenta kandidater. Vår målsättning är att våra kunder har motiverade medarbetare som matchar både krav och företagskultur samt verkar för tillväxt, lönsamhet och kvalitet. För att kvalitetssäkra att kandidaten är rätt för uppdraget arbetar vi med kompetensbaserad metodik.

Vi kan även hjälpa till med delar av en rekryteringsprocess, som exempelvis search eller second opinion och vi är certifierade inom personbedömning och erbjuder olika typer av kunskapstester.

Vi erbjuder

  • Stort kandidatnätverk
  • Kompetensbaserad rekrytering
  • Kvalitativ rekryteringsprocess

Din kontakt

Ska du rekrytera?

Kontakta mig direkt – eller använd formuläret så hör vi av oss till dig!

JENS ÖLANDER
VD, Inhouse AB

+46 706 05 07 49
jens.olander@inhouse.

Jag kontaktar dig!

Ditt namn: *

Din epost: *

Ämne:

Ditt meddelande:

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans.

Jag samtycker till att Inhouse sparar mina detaljer via detta formulär.

Gör succé på arbetsintervjun

Så matchar du kandidat med företagskultur!

Har du problem med personal som slutar med kort varsel? Så avgör du vilken kandidat som passar bäst för just ditt företag.

Ladda hem guide »