Inhouse / Sök interimsjobb genom Inhouse

Sök interimsjobb genom Inhouse

imagebild oskarp förgrund färg webb 2021

Söker du efter ett interimsjobb? Det händer att interimsjobb förväxlas med vikariat. Dock är det inte riktigt samma sak. Tillfälliga interimsuppdrag handlar snarare om att du frilansar och växlar mellan olika arbetsplatser, istället för att jobba som timanställd någonstans som ett vikariat många gånger innebär.

På Inhouse har vi ett stort personligt nätverk av kunniga interimskonsulter som har lång erfarenhet och besitter specifika kompetenser som är högt efterfrågade i inom de bransch som är våra specialistområden:

Vad gör en interimskonsult?

Som interimskonsult arbetar du på kortsiktigt uppdrag, oftast för en chef eller ledare, och besitter särskild erfarenhet eller kompetens. Som interimskonsult hyrs du in i situationer när ett företag behöver det – med kort varsel, under tidsbegränsning eller projektbaserat. 

Anledningen till att rollen som du under en period behöver fylla kan exempelvis vara sjukskrivning eller föräldraledighet. Andra situationer där ett interimsjobb kan utannonseras är om en verksamhet står inför en viktig förändringsprocess där det kan behövas spetskompetens och stöd under en intensiv period.

Fördelar med interimsjobb 

  • Du utvecklas hela tiden. Interimsjobb är perfekt för dig som gillar nya utmaningar och utveckling.
  • Du bygger nätverk. Tillfälliga interimsuppdrag innebär många olika arbetsplatser och möten som gör att du kan bygga omfattande nätverk för framtiden.

Läs mer om hur våra Interimslösningar fungerar!

 

Upptäck lediga interimsjobb hos våra uppdragsgivare

Ta del av våra tillfälliga interimsuppdrag, registrera ditt CV och sök interimsjobb genom oss på Inhouse: https://www.inhouse.se/jobb/

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Stort kandidatnätverk
  • Stor affärsförståelse
Sandra-P1

Kontakta mig så berättar jag mer

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.