Inhouse / Sök konsultjobb genom Inhouse

Sök konsultjobb och hitta ditt nästa uppdrag

jobb-marknadsavdelning-reklambyra

Det händer att konsultjobb, eller interimslösningar, förväxlas med vikariat. Dock är det inte riktigt samma sak. Tillfälliga konsultuppdrag handlar snarare om att frilansa och växla mellan olika arbetsplatser, istället för att jobba som timanställd någonstans som ett vikariat många gånger handlar om.

På Inhouse har vi ett stort personligt nätverk av kunniga konsulter med hög kompetens och lång erfarenhet som är högt efterfrågade inom de branscher som är våra specialistområden:

Vad gör man under ett konsultuppdrag?

Konsultuppdrag handlar oftast om projektbaserat arbete och beskrivs många gånger med begreppet gig ekonomi. Som konsult hyrs du in i situationer när ett företag behöver din specifika kompetens och erfarenheter – med kort varsel, under tidsbegränsning eller projektbaserat. 

Anledningar till att rollen i fråga behöver fyllas, kan exempelvis vara på grund av långtidssjukskrivning eller föräldraledighet. Andra situationer där ett konsultjobb kan utannonseras är om en verksamhet står inför en viktig förändringsprocess där hög kompetens efterfrågas under en intensiv period. Som konsult förväntas du vara kompetent för rollen, bidra med nya perspektiv samt börja omgående.

Därför ska du välja Inhouse

 • Vi har ett stort och kraftfullt kandidatnätverk.
 • Vi har gedigna och kvalitativa processer vid konsulttillsättning.
 • Vi är certifierade inom personbedömning.
 • Vi är alla specialister med egen erfarenhet inom respektive område.

Så ser processen ut när du söker ett konsultuppdrag

Efter att vi, tillsammans med uppdragsgivaren, har säkrat kompetensbehovet identifierar vi kritiska framgångsfaktorer för lyckat genomförande samt säkerställer att du i ditt konsultuppdrag får rätt förutsättningar.

Search och urval görs med hjälp av intervjuer där vi använder oss av en strukturerad bedömningsprocess för att säkerställa att du besitter rätt erfarenheter och kompetens för tjänsten. Vi samlar information och bevis för din beteenderepertoar och kan på så vis förutsäga potential och framgångsfaktorer. 

Under uppdragsperioden sker löpande avstämningar för att säkerställa att förväntningarna är samma för dig, som för uppdragsgivaren. 

Fördelar med konsultjobb

 • Du utvecklas hela tiden. Konsultuppdrag är perfekt för dig som gillar nya utmaningar och utveckling.
 • Du bygger nätverk. Tillfälliga konsultjobb innebär många olika arbetsplatser och möten som gör att du kan bygga omfattande nätverk för framtiden.

Upptäck våra konsultuppdrag

Ta del av våra aktuella konsultuppdrag, registrera ditt CV och sök konsultjobb genom oss på Inhouse: https://www.inhouse.se/jobb/ 

Varmt välkommen.

Vi erbjuder

 • Hög kvalitet och kundnöjdhet
 • Stort kandidatnätverk
 • Stor affärsförståelse
cropped-inh-png.png

Rekrytering, konsultlösningar och verksamhetsutveckling

Inhouse hjälper bolag med rekrytering, konsultlösningar och verksamhetsutveckling. Hör av dig till oss om du vill diskutera ett behov i din organisation.

Hör av dig så hjälper vi dig

 • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Lediga jobb och uppdrag

Event- och partnersansvarig till SHL

2024-07-10 Försäljning Stockholms län Stockholm

Revenue Growth Manager to Paulig (Mölndal/Solna)

2024-07-10 Ekonomi & Finans Stockholms län Mölndal

Webbredaktör/Content producer till Bilias digitala team

2024-07-08 Marknad & kommunikation Västra Götalands län Göteborg

Shopper Insights Manager to Paulig

2024-07-05 Marknad & kommunikation Stockholms län Mölndal

Teamansvarig Taxi Stockholm

2024-07-05 Kundtjänst Stockholms län Stockholm