Inhouse / Jobb inom digital marknadsföring Stockholm

Jobb inom digital marknadsföring Stockholm

2017-01-inhouse-467-edit-1-scaled

År 1996 startades Inhouse som är ett konsultföretag som samlat på sig både erfarenhet och kompetens inom organisationsutveckling, rekrytering och bemanning. Vi riktar in oss på branscher inom kommunikation, business services, HR och ekonomi och finns både i Stockholm och Göteborg, men kan erbjuda tjänster i hela Sverige.

Detta kan hjälpa uppdragsgivare och arbetssökande när de vill finna ett specifikt jobb på en specifik ort, som exempelvis digital marknadsföring, i Stockholm. Oberoende uppdrag och ort, utgår vi från People Management, vilket är en trygghet för uppdragsgivare, konsult och oss. Det är ett sätt för oss att försäkra oss om att utvecklingen och resultatet hos uppdragsgivarna lever upp till förväntningarna; ett effektivt sätt för oss att arbeta nära våra kunder.

Vad kan Inhouse erbjuda inom marknadsföring?

Vare sig det handlar om att du söker ett jobb inom digital marknadsföring eller HR i Stockholm eller Göteborg, eller om du vill anställa en person inom digital marknadsföring eller HR, kan Inhouse erbjuda en rad olika tjänster som gynnar dig som privatperson eller företag:

  • Organisationsutveckling – Vi hjälper till att effektivisera och utveckla företag och organisationer genom bland annat rådgivning, effektiviseringar och coaching.
  • Rekrytering – Med certifikat inom personbedömning har vi ett stort nätverk med stor erfarenhet, liksom vi själva, och kan därför erbjuda kvalitativa rekryteringsprocesser. Ibland behöver företag enbart “second opinions” eller hjälp i delar av rekryteringsprocessen och även detta kan vi erbjuda.
  • Bemanning – Ibland behöver ett företag en tillfällig spetskompetens eller hjälp att fylla en plötsligt ökad efterfrågan. Inhouse kan hjälpa att fylla dessa tomrum under en period.
  • Auktoriserade – Inhouse är ett auktoriserat konsultföretag inom omställning och bemanning som använder sig av Bemanningsföretagens allmänna bestämmelser och leveransvillkor för rekrytering och personaluthyrning.
  • Kärnvärden – Inhouse har tre viktiga kärnvärden som gör vår hållbara verksamhet möjlig: samverka, utmana och personliga. Dessa innebär att vi hjälper varandra internt, vi utmanar, ifrågasätter och bekräftar kunder och kollegor i syfte att förbättras samt att vi bygger personliga relationer med kunder och kandidater.

Inhouse förmedlar jobb i Stockholm inom digital marknadsföring

Är du en digital marknadsföringsbyrå i Stockholm som söker personal, eller är du den som söker digital marketing jobb? Hur det än är, finns Inhouse här för er. Med rekryteringskonsulter besittandes lång erfarenhet inom det specifika yrkesområdet, då de själva har arbetat inom det, samt medarbetare med breda nätverk inom branschen kan vi lova snabba och bra resultat. Vi är mellanhanden som i slutändan matchar ihop marknadsföringsbyrån med stjärnan inom digital marketing – eller vilket yrke det nu handlar om.

 

 

Se lediga jobb & tjänster inom Marknadsföring & Kommunikation här!

Nyckelord:
Jobb inom digital marknadsföring Stockholm

Sandra-P1

Kontakta mig så berättar jag mer


Sandra Pettersson
+46 709 35 35 44
sandra.pettersson@inhouse.se

Referenser

Handelsbanken bild
Handelsbanken

Referenser

Jag har i flera år vänt mig till Inhouse för att få hjälp med att hitta de bästa konsulterna inom vårt verksamhetsområde, men även för rekryteringar.

Helena Sylvander Chef Kommunikation Svenska Kundansvarsenheter

MiG web
mig-logo

Referenser

Inhouse sitter med både nätverket, relationerna, förståelsen och intresset!

Janne Björge, Ordförande

Myrorna pressbild
Logotyp

Referenser

Inhouse har gjort ett fantastiskt jobb i rekryteringen av vår HR-chef!

Caroline Andermatt, VD

Gaming
Adverty

Referenser

Vi har haft en jättebra dialog under hela processen när vi skulle rekrytera vår CFO

Niklas Bakos, grundare och strategichef

Ahlsell bakgrund
ahlsell logo

Referenser

Samarbetet ser vi som långsiktigt och rekryteringsprocessen är alltid proffsig

Ann-Sofie Höman, HRBP

Aktuellt

Layout
2022-03-01

Rekryterarna svarar: Hur ser ett perfekt CV ut? 

Vad är det som gör ditt CV extra bra och vad kollar egentligen rekryteraren på? Vi frågade våra rekryteringskonsulter – de är verkligen experterna!