Inhouse / Rekrytering

Rekrytering

ny-marknadschef

När det gäller att utveckla och skapa framgång för ett företag eller en organisation är det helt avgörande att rekrytera rätt person till rätt plats. Tack vare våra kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en gedigen rekryteringsprocess hjälper vi dig att lyckas.

Genom Inhouse långa och breda erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryteringsprocesser. Våra specialistområden är marknad & kommunikationekonomibusiness services och HR. Vi arbetar personligt och vår unika kompetens är att vi alla tidigare har inom de specialistområdena vi verkar inom. Det innebär att vi förstår våra kunders utmaningar och kan därmed hitta den rätta matchningen för just ert företag.

Vår långa erfarenhet har även gett oss ett stort personligt nätverk av kompetenta kandidater. Vår målsättning är att våra kunder har motiverade medarbetare som matchar både krav och företagskultur samt verkar för tillväxt, lönsamhet och kvalitet. För att kvalitetssäkra att kandidaten är rätt för tjänsten arbetar vi med kompetensbaserad metodik.

Vi kan även hjälpa till med delar av en rekryteringsprocess, som exempelvis search eller second opinion och vi är certifierade inom personbedömning och erbjuder olika typer av kunskapstester.

Executive Search
Att rekrytera rätt chef eller nyckelkompetens till rätt organisation handlar om affärsförståelse, mångårig branschkunskap, gediget och väl underhållet kandidatnätverk, fingertoppskänsla vid val av kandidater samt att ta ansvar för hela processen – även efter leverans. Med Inhouse Executive får du en engagerad och kunnig strategisk partner.
Läs mer om rekrytering av nyckelpersoner och chefer här

Vi erbjuder

  • Stort kandidatnätverk
  • Kompetensbaserad rekrytering
  • Kvalitativ rekryteringsprocess
Jens-Ö

Ska du rekrytera?

Kontakta mig så berättar jag mer!

JENS ÖLANDER
VD, Inhouse AB
46 706 05 07 49
jens.olander@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.