Inhouse / Ett rekryteringsföretag som erbjuder gedigna metoder och processer

Ett rekryteringsföretag som erbjuder gedigna metoder och processer

Så lyckas du med din rekrytering

Behöver du hjälp av ett rekryteringsföretag för att hitta rätt person till en viktig roll? När det gäller att utveckla och skapa framgång för ett företag eller en organisation är det helt avgörande att rekrytera rätt person till rätt plats. Däremot kan rekryteringsprocessen vara svår och tidskrävande för många företag.

Tack vare våra kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter, samt en gedigen rekryteringsprocess, hjälper vi dig att lyckas. Låt oss berätta mer om hur Inhouse som rekryteringsföretag kan hjälpa dig.

Därför är det viktigt att välja rätt rekryteringsbyrå

Inte nog med att det kan vara utmanande och tidskrävande. Det kostar många gånger mycket pengar och mynnar dessutom rekryteringen ut i en felrekrytering kan det bli en kostsam historia. Att ta hjälp av ett rekryteringsbolag ökar däremot chanserna avsevärt till en lyckad rekrytering ur alla aspekter. På Inhouse har vi lång, gedigen erfarenhet som längs vägen har gett oss ett stort och personligt nätverk av kompetenta kandidater.

Vår målsättning är att du ska ha motiverade medarbetare som matchar både krav och företagskultur samt verkar för tillväxt, lönsamhet och kvalitet. För att kvalitetssäkra att kandidaten är rätt för tjänsten arbetar vi med kompetensbaserad metodik. Med hjälp av kompetensbaserad rekrytering som metod kan vi erbjuda rekrytering med kvalitet i alla led och kvalitativa rekryteringsprocesser där vi arbetar personligt.

Läs mer om hur vi arbetar med rekrytering inom våra specialistområden:

När du behöver rekrytera en chef eller nyckelperson

När du behöver rekrytera en chef eller annan nyckelperson kan vi hjälpa dig att identifiera kandidater med lång erfarenhet, eller specifik kompetens. Då räcker det inte alltid med traditionella rekryteringskanaler för att hitta den perfekta kandidaten.

Våra konsulter på Inhouse Executive Search har under många år haft daglig kontakt med chefer och specialister inom våra specialistområden. Med vårt omfattande kandidatnätverk och vår metod inom Executive Search är det möjligt att nå personer som inte aktivt letar efter nytt jobb, vilket ofta är fallet då man söker chefer på högre nivå, alternativt då vi söker en eftertraktad kompetens där tillgången på kandidater är begränsad.

Anledningar att välja Inhouse

  • Vi har ett stort och kraftfullt kandidatnätverk att tillgå vid rekrytering.
  • Vi jobbar med kompetensbaserad rekrytering.
  • Vi har gedigna och kvalitativa rekryteringsprocesser.
  • Vi är certifierade inom personbedömning.
  • Vi är alla specialister med egen erfarenhet inom respektive område.

Hyr in erfarna konsulter vid behov

Likväl som vi verkar som rekryteringsbolag och kan hjälpa till med fullskaliga rekryteringar, kan vi även erbjuda flexibla interimslösningar där du kan hyra in erfarna konsulter vid kortsiktiga behov.

Läs mer om våra interimslösningar och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig vid kortsiktiga eller akuta behov.

Våra lösningar

Ta hjälp av en byrå med gedigen erfarenhet av rekrytering

Alla som arbetar på Inhouse har tidigare varit verksamma inom dessa områden och vet således vilka utmaningar du faktiskt står har.

När du behöver hjälp av en rekryteringsbyrå finns vi på Inhouse här för att hjälpa dig att hitta rätt kompetens utifrån dina behov. Varmt välkommen.

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Stort kandidatnätverk
  • Stor affärsförståelse
Sandra-P1

Kontakta mig så berättar jag mer

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.