Inhouse / Rekryteringsföretag

Rekryteringsföretag

2017-01-Inhouse-361-Edit

Inhouse – ett rekryteringsföretag med expertis inom kommunikation, ekonomi, business service och HR.

Med gedigen erfarenhet är vi specialister på det vi gör och med oss kan du exempelvis hyra en chef eller säljare för så lång tid företaget är i behov av, men vi arbetar även med att tillsätta personer för permanenta lösningar.

När du kommer till oss för rekrytering får du:

  • Ett brett nätverk av kompetenta kandidater
  • Tillgång till spetskompetens inom alla våra områden
  • Snabba processer för ett snabbt och bra resultat
  • Ett arbete präglat av ett kvalitetssystem som säkerställer maximal uppdragseffektivitet och hög kvalitet i samtliga uppdrag
  • En uppdragsprocess som präglas av djup förståelse för företagets för att på så vis kunna hitta precis rätt kandidat för den tjänst som ska fyllas

Att anlita oss som rekryteringsföretag

Det finns flera fördelar med att anlita oss på Inhouse när du behöver rekrytera personal.

Som ett konsult-, bemannings- och rekryteringsföretag i Stockholm och Göteborg arbetar vi med inriktning på organisationsutveckling, bemanning och rekrytering. Vi som arbetar inom Inhouse  har själva varit verksamma i någon av de branscher är specialiserade inom, vilket gör att har god förståelse för vilka utmaningar och behov våra kunder står inför.

För att kunna leverera mervärde för såväl våra kunder som för våra kandidater och konsulter är vi måna om att bygga långsiktiga relationer, vilket vi arbetar konsekvent med.  

För framgångsrika resultat

För att ett företag ska kunna utvecklas och leverera framgångsrika resultat är det avgörande att ha rätt person på rätt plats. Med det sagt är rekryteringen en viktig uppgift.

Med stort kontaktnät och lång erfarenhet vet vi vad som krävs för en framgångsrik och kvalitativ rekryteringsprocess. Vi strävar alltid efter att tillsätta medarbetare som är motiverade och verkar för tillväxt, lönsamhet och kvalitet.

Vi kan snabbt presentera en lämplig kandidat för dig där våra snabba och effektiva processer gör oss framstående i rekryteringsprocessens alla led. När du får en plötsligt plötsligt ökad arbetsbelastning eller är behov av spetskompetens i ett särskilt projekt krävs en snabb och smidig tillsättning.

Hyra en chef

Chefsrollen representerar en av de absolut viktigaste positionerna på ett företag. Ett bra ledarskap är en förutsättning för goda resultat och nå uppsatta mål. Med oss kan du snabbt få tillgång till värdefull spetskompetens och hyra en bra chef för så lång tid som du behovet kräver.

Vi har genom åren arbetat med flera lyckade chefsrekryteringar och om du vill veta mer om vad vi arbetat med tidigare, kan du ta del av några kundreferenser här på hemsidan som vi känner oss mycket stolta över.

Anlita oss som rekryteringsföretag

Hör gärna av dig till oss på Inhouse om du vill veta mer om oss som rekryteringsföretag, hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig enligt dina behov.

Ring eller maila oss, så återkopplar vi så snart vi kan.

Välkommen!

Jens-Ö

Kontakt

För mer information om Inhouse kontakta Jens Ölander:

JENS ÖLANDER – VD
+46 8-52 22 33 16
jens.olander@inhouse.se

Referenser

MiG web
mig-logo

Referenser

Inhouse sitter med både nätverket, relationerna, förståelsen och intresset!

Janne Björge, Ordförande

Myrorna pressbild
Logotyp

Referenser

Inhouse har gjort ett fantastiskt jobb i rekryteringen av vår HR-chef!

Caroline Andermatt, VD

Gaming
Adverty

Referenser

Vi har haft en jättebra dialog under hela processen när vi skulle rekrytera vår CFO

Niklas Bakos, grundare och strategichef

Ahlsell bakgrund
ahlsell logo

Referenser

Samarbetet ser vi som långsiktigt och rekryteringsprocessen är alltid proffsig

Ann-Sofie Höman, HRBP

Dustin Business Center
Dustin_Logo

Referenser

I wish to work with no one else in my future talent searches

Linda Stenström, Creative Director

Aktuellt

collage 11
2021-09-23

Inhouse och Regi i nytt samarbete för att hjälpa byråer att bli mer framgångsrika 

Konsultföretaget Regi och Inhouse har inlett samarbete för att hjälpa byråer att utveckla sina verksamheter och bli mer framgångsrika och valbara. Regi genomför årligen bransch- och kundstudien Årets Byrå för byråer i hela Norden.
klarna ex 2
2021-09-08

”Att bygga företagskultur är den avgörande faktorn för att få in talanger”

Christian Cabau är marknadschef på fintech-bolaget Klarna med 4000 anställda världen över. Han ansvarar för avdelningen Creation på Klarna Agency och den 17 september står han på scenen på vår årliga inspirationsdag ”Inhouse Inspiration Day”.
Kaffekopp vid dator 2021_1126x550
2021-09-06

Så här tar du referenser på din nya arbetsplats

Snudd på alla företag tar referenser på nya medarbetare, men det blir även vanligare och vanligare att kandidater i en rekryteringsprocess tar referenser på sin kommande arbetsplats. Här kommer 5 tips på hur du kvalitetssäkrar din framtida arbetsgivare.