Rekryteringsföretag

Rekryteringsföretag

Inhouse – ett rekryteringsföretag med expertis inom kommunikation, ekonomi, business service och HR.

Med gedigen erfarenhet är vi specialister på det vi gör och med oss kan du exempelvis hyra en chef eller säljare för så lång tid företaget är i behov av, men vi arbetar även med att tillsätta personer för permanenta lösningar.

När du kommer till oss för rekrytering får du:

  • Ett brett nätverk av kompetenta kandidater
  • Tillgång till spetskompetens inom alla våra områden
  • Snabba processer för ett snabbt och bra resultat
  • Ett arbete präglat av ett kvalitetssystem som säkerställer maximal uppdragseffektivitet och hög kvalitet i samtliga uppdrag
  • En uppdragsprocess som präglas av djup förståelse för företagets för att på så vis kunna hitta precis rätt kandidat för den tjänst som ska fyllas

Att anlita oss som rekryteringsföretag

Det finns flera fördelar med att anlita oss på Inhouse när du behöver rekrytera personal.

Som ett konsult-, bemannings- och rekryteringsföretag i Stockholm och Göteborg arbetar vi med inriktning på organisationsutveckling, bemanning och rekrytering. Vi som arbetar inom Inhouse  har själva varit verksamma i någon av de branscher är specialiserade inom, vilket gör att har god förståelse för vilka utmaningar och behov våra kunder står inför.

För att kunna leverera mervärde för såväl våra kunder som för våra kandidater och konsulter är vi måna om att bygga långsiktiga relationer, vilket vi arbetar konsekvent med.  

För framgångsrika resultat

För att ett företag ska kunna utvecklas och leverera framgångsrika resultat är det avgörande att ha rätt person på rätt plats. Med det sagt är rekryteringen en viktig uppgift.

Med stort kontaktnät och lång erfarenhet vet vi vad som krävs för en framgångsrik och kvalitativ rekryteringsprocess. Vi strävar alltid efter att tillsätta medarbetare som är motiverade och verkar för tillväxt, lönsamhet och kvalitet.

Vi kan snabbt presentera en lämplig kandidat för dig där våra snabba och effektiva processer gör oss framstående i rekryteringsprocessens alla led. När du får en plötsligt plötsligt ökad arbetsbelastning eller är behov av spetskompetens i ett särskilt projekt krävs en snabb och smidig tillsättning.

Hyra en chef

Chefsrollen representerar en av de absolut viktigaste positionerna på ett företag. Ett bra ledarskap är en förutsättning för goda resultat och nå uppsatta mål. Med oss kan du snabbt få tillgång till värdefull spetskompetens och hyra en bra chef för så lång tid som du behovet kräver.

Vi har genom åren arbetat med flera lyckade chefsrekryteringar och om du vill veta mer om vad vi arbetat med tidigare, kan du ta del av några kundreferenser här på hemsidan som vi känner oss mycket stolta över.

Anlita oss som rekryteringsföretag

Hör gärna av dig till oss på Inhouse om du vill veta mer om oss som rekryteringsföretag, hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig enligt dina behov.

Ring eller maila oss, så återkopplar vi så snart vi kan.

Välkommen!

Kontakt Kontakt

Kontakt

För mer information om Inhouse kontakta Jens Ölander:

JENS ÖLANDER – VD
+46 8-52 22 33 16
jens.olander@inhouse.se