Inhouse / Bemanning i Göteborg med Inhouse

Rekrytering administration Stockholm

IMG_8681-Redigera-1126×550-1

Sedan starten har vi på Inhouse arbetat med bemanning i Göteborgsregionen. För oss har fokus alltid legat vid People Management. Detta är vad vår verksamhet på Inhouse utgår ifrån och grundar sig i. Det vill säga att det är medarbetarna och personalen som bygger och utgör verksamheten och att genom att hitta kompetent och pålitlig personal ökar man på sikt även lönsamheten. Med utgångspunkt från människorna utvecklar vi och stärker våra uppdragsgivares affärsmål och ser till att bygga upp din organisation på ett hållbart sätt inifrån och ut. Vi på Inhouse är idag verksamma och aktiva inom ett flertal branscher. Där vi erbjuder kompetensutveckling, kompetensförsörjning och verksamhetsutveckling inom alla. Vi vet hur viktigt det är med rätt bemanning och vill då bidra med så mycket och för så många som möjligt.

Våra kompetensområden

Vi hjälper företag och organisationer inom en rad branscher med bemanning i Göteborg. Bland annat inom ekonomi, HR och kommunikation. Våra duktiga och effektiva rekryteringskonsulter har alla erfarenhet och yrkesvana av och från respektive bransch som de sköter bemanning inom. Detta är någonting som ger oss som bemanningsföretag en unik inblick och förståelse för vad branschen efterfrågar, hur branscherna förändras och vad man som kund kan förvänta sig.

Våra tillvägagångssätt

Genom att anlita oss på Inhouse för att sköta bemanningen på ditt bolag eller inom din organisation får du automatiskt tillgång till vårt stora och breda nätverk inom de olika branscher vi är verksamma inom. Förutom yrkesmässiga erfarenheter är våra rekryteringskonsulter även noga med att titta på personliga egenskaper under urvalsprocessen. Vi på Inhouse är medvetna om att alla arbetsplatser ser olika ut och är medvetna om hur viktigt det är att personalen vi bemannar åt våra kunder kan fungera i ett större sammanhang. Vi kan även hjälpa till med andra delar av rekryteringen som exempelvis search eller second opinion. Vi på Inhouse har även experter på omställning och genomför karriärprogram som skapar nya arbeten.

Vi använder oss av beprövade personlighetstester som ett komplement under våra rekryterings och bemanningsprocesser. Detta för att med så hög sannolikhet som möjligt kunna garantera att rätt person hamnar på rätt plats inom just din verksamhet.

Målsättningarna som vi arbetar efter

Vi på Inhouse arbetar alltid efter att våra kunder ska ha så motiverade och drivna medarbetare som möjligt som vill vara där de är och trivs i sina roller på arbetsplatsen. Vi vet vilka utmaningar våra kunder har inom sina respektive områden och alla våra rekryteringskonsulter har själva varit yrkesverksamma inom sina respektive branscher. Detta är något som ger oss en unik förmåga att förstå vad du som kund är ute efter när du ger dig ut på jakt efter nya medarbetare till din organisation eller verksamhet. När vi på Inhouse hjälper till med att rekrytera personal åt ett företag eller organisation arbetar vi alltid ut efter beprövade, pålitliga och kvalitativa rekryterings- och bemanningsprocesser. Vi är certifierade inom personbedömning och erbjuder en rad olika typer av kunskaps- och personlighetstester. Allt för att med så stor sannolikhet som möjligt kunna säkerställa att vi hittar just rätt person till din verksamhet.

Vad kan vi på Inhouse göra för din organisation?

Oavsett hur stor en organisation eller ett företag är så uppstår alltid behovet av bemanning vid någon tidpunkt. Bemanning är tidskrävande, det tar oftast tid att hitta rätt personal och ibland kan det vara svårt att lista ut var man ska leta någonstans. Låt oss på Inhouse ta hand om den biten åt dig så du och ditt företag kan fokusera på er kärnverksamhet samtidigt som du kan känna dig trygg med att vi hittar rätt personal för just din verksamhet.

Vi vet vad du letar efter

Samtliga av våra medarbetare som arbetar med bemanning har själva antingen varit aktiva i branschen. Därför har vi stor insikt i vad som efterfrågas i kompetensväg för varje specifik position som tillsätts. Med vår unika bakgrund och insikterna vi tagit med oss efter över 20 år inom branschen vet vi vad som krävs för att du ska bli till 100% nöjd med vårt jobb.
Vi effektiviserar och utvecklar din verksamhet
Inom våra specialistområden hjälper vi ditt företag att utvecklas och skapar de bästa förutsättningarna för att verksamheten ska nå sina mål. Vi hjälper dig och din organisation med att se till att strategier leder till handling -vi effektiviserar och utvecklar din verksamhet.

Kontakta oss redan idag

Så hör av dig till oss redan idag och låt oss på Inhouse hjälpa din organisation eller företag att växa sig ännu starkare. Vi har koll på bemanning, och har erfarenhet inom de branscher som vi verkar inom. Vi hjälper dig och din organisation med att:

  • Utvecklas och förbättras, samla kompetens och skapa förutsättning för ytterligare tillväxt och lönsamhet.
  • Hitta och tillsätta kompetenta, kunniga, erfarna och pålitliga medarbetare som ser ett värde i att- och motiveras av att hjälpa din organisation nå längre än vad ni gör i dagsläget.
  • Utveckla ditt företags kompetenser för att bredda er och förbereda er inför framtida utmaningar som kan komma längre fram.

Om du är i behov av kompetensförsörjning och vill få garantier om att just rätt person tillfaller din verksamhet, hör då av dig till oss på Inhouse så hjälper vi dig och din organisation att hitta motiverad personal som verkar för tillväxt, lönsamhet och kvalitet inom din verksamhet.

Även om du i nuläget inte letar efter nya medarbetare eller är i behov av bemanning, så kan det ändå vara viktigt att förbereda för framtiden och eventuella, framtida bemanningsbehov. Ta kontakt med oss idag via vår hemsida, när den dagen kommer då du är i behov av pålitlig och kompetent personal så kommer vi finnas här för dig. Redo att hjälpa dig och din verksamhet för att du och ditt företag ska kunna bli så starkt som möjligt och fortsätta att växa.

Inhouse Väst

Inhouse Göteborg

Inhouse kontor i Göteborg erbjuder företag alltifrån rekrytering och bemanning till verksamhetskonsulter och organisationsutveckling.

Erik Andersch
+46 731 50 50 15
erik.andersch@inhouse.se

Karin Fritzon
+46 723 50 50 35
karin.fritzon@inhouse.se

Referenser

Handelsbanken bild
Handelsbanken

Referenser

Jag har i flera år vänt mig till Inhouse för att få hjälp med att hitta de bästa konsulterna inom vårt verksamhetsområde, men även för rekryteringar.

Helena Sylvander Chef Kommunikation Svenska Kundansvarsenheter

MiG web
mig-logo

Referenser

Inhouse sitter med både nätverket, relationerna, förståelsen och intresset!

Janne Björge, Ordförande

Myrorna pressbild
Logotyp

Referenser

Inhouse har gjort ett fantastiskt jobb i rekryteringen av vår HR-chef!

Caroline Andermatt, VD

Gaming
Adverty

Referenser

Vi har haft en jättebra dialog under hela processen när vi skulle rekrytera vår CFO

Niklas Bakos, grundare och strategichef

Ahlsell bakgrund
ahlsell logo

Referenser

Samarbetet ser vi som långsiktigt och rekryteringsprocessen är alltid proffsig

Ann-Sofie Höman, HRBP

Aktuellt

Zound-industries
2022-07-07

Hur är det att jobba på ett stort internationellt bolag som Zound Industries?

Vi ställde några snabba frågor till Per Thunberg, Chef of Talent Development hos Zound Industries. Passa på att söka tjänsten som Head of Talent Acquisition!
strand
2022-07-06

Går du i att byta jobbtankar?

Sommar och semester är också en tid för reflektion. När vi är lediga har vi tid att reflektera och kanske kommer du fram till att du vill söka nya utmaningar till hösten? Här ger vi dig tips på hur du bäst förbereder dig för jobbsökandet.
Inhousebarometern_Inlagg-1
2022-07-05

Inhousebarometern 2022

Vi har under våren genomfört vår årliga kartläggning av inhousefunktioner och sammanställt det i vår rapport Inhousebarometern. 
Marknadsavdelning_2
2022-07-05

Är din avdelning rustad inför framtidens utmaningar?

För att rusta sin avdelning inför de utmaningar och uppdrag som avdelningen står inför behöver du som ledare för avdelningen säkerställa att du har rätt personer med rätt kompetenser – inte för många, inte för få och en flexibel avdelning.