Inhouse / Lediga chefsjobb i Stockholm och Göteborg

Lediga chefsjobb i Stockholm och Göteborg

Imagebilder_2019-08-28_1126x550-3

Hitta ditt nya jobb genom oss på Inhouse. Vi har lediga chefsjobb i Göteborg och Stockholm inom en rad olika branscher men framför allt hjälper vi dig ta det nästa och stora steget i din karriär. Vi har jobbat inom ditt område och har goda kunskaper och erfarenheter om branschen. När du är inne i dina framtida processer tillsammans med oss kommer du att uppleva vad som särskiljer Inhouse från resten.

Vilka är vi på Inhouse?

Inhouse är ett konstant växande konsultbolag inom organisationsutveckling, bemanning och rekryteringsbolag som grundades 1996. I mer än 25 år nu har vi hjälpt otaliga företag inom en rad olika sektorer. Vi kan stolt säga att med vår inblandning och hjälp har de företagen lyckas ännu bättre än vad de tidigare har gjort. Speciellt när det handlar om att utveckla en organisation eller ett företag, skapa hållbarhet, framgång och goda framtidsutsikter. Vi vet hur avgörande och betydelsefull faktor vilka medarbetare man väljer att ha med sig på vägen. Därför erbjuder vi på Inhouse smarta, kvalitativa och pålitliga personallösningar för ditt företag eller organisation.

Vi baserar all vår verksamhet från People Management -med utgångspunkt från människorna och medarbetarna utvecklar vi och stärker våra uppdragsgivares affärsmål och ser till att bygga upp din organisation på ett hållbart sätt inifrån och ut.

Våra målsättningar

Vi på Inhouse arbetar alltid efter att våra kunder ska ha så motiverade och drivna medarbetare som möjlig som vill vara där de är och trivs i sina roller på arbetsplatsen. Vi vet vilka utmaningar våra kunder har inom sina respektive områden och alla våra rekryteringskonsulter har själva varit yrkesverksamma inom sina respektive branscher. Detta är något som ger oss en unik förmåga att förstå vad våra kundföretag letar efter när de letar efter ny personal och nya medarbetare. Det gör också att när du söker ett jobb hos oss på Inhouse så gör du det med vetskapen om att vi hittar rätt arbetsplats och rätt uppdrag för just dig.

När du söker ett chefsjobb hos oss på Inhouse ska du kunna känna dig trygg med att vi tar fram de positioner som passar dig bäst. Det är viktigt att det fungerar för både arbetsgivaren och för dig som arbetstagare och framför allt att motivationen finns där.

En chef kan ha många utmaningar och uppgifter att utföra. Det grundläggande kvarstår dock -att ska förutsättning och ta vara på de resurser som finns inom verksamhet för företagets fortsatta tillväxt och välmående. Detta kanske kan tyckas låta enkelt, men alla som innehaft en hög yrkesposition är medvetna om att det taktiska och strategiska delen av jobbet blir allt mer viktig och en bra chef i dagens arbetsmiljöer är en anpassningsbar och adaptiv chef. Vi på Inhouse vet hur svårt detta är och vi märker nu hur allt fler företag och arbetssökande i dagens arbetsmarknad börjat se fördelen med extern hjälp från tredje part när det kommer till rekrytering och bemanning.

Vad kan vi på Inhouse erbjuda?

Vare sig om du söker ett chefsjobb är ett företag i behov av ny spetskompetens i Stockholm eller Göteborg kan Inhouse erbjuda en rad olika tjänster som gynnar dig som privatperson, vi matchar ihop er och skapar stabila förutsättningar för framtiden:

  • Rekrytering – Med certifikat inom personbedömning har vi ett stort nätverk med stor erfarenhet, liksom vi själva, och kan därför erbjuda kvalitativa rekryteringsprocesser. Ibland behöver företag enbart “second opinions” eller hjälp i delar av rekryteringsprocessen och även detta kan vi erbjuda. För dig som är arbetssökande betyder detta att du kan lita på att enbart de mest attraktiva och mest lämpade positionerna för just dig ges som alternativ.
  • Bemanning – Ibland behöver ett företag en tillfällig spetskompetens eller hjälp att fylla en plötsligt ökad efterfrågan. Inhouse kan hjälpa att fylla dessa tomrum under en period och matchar alltid unika uppdrag mot varje rekryterad person.
  • Auktoriserade – Inhouse är ett auktoriserat konsultföretag inom omställning och bemanning som använder sig av Bemanningsföretagens allmänna bestämmelser och leveransvillkor för rekrytering och personaluthyrning.
  • Kärnvärden – Inhouse har tre viktiga kärnvärden som gör vår hållbara verksamhet möjlig: samverka, utmana och personliga. Dessa innebär att vi hjälper varandra internt, vi utmanar, ifrågasätter och bekräftar kunder och kollegor i syfte att förbättras samt att vi bygger personliga relationer med kunder och kandidater.

Detta skapar vi

Vi skapar effektiva resurslösningar när det gäller personella resurser på chefsnivå. Genom att utifrån våra uppdragsgivares mål, strategier och övriga affärsmässiga förutsättningar, identifierar och tillsätter den kompetens eller andra åtgärder som krävs för att nå önskat resultat inom organisationen eller företaget som anlitat oss för att sköta deras bemanning. Vår strävan är att alltid leverera med hög kreativitet, engagemang och lyhördhet för varje specifikt uppdrag. Vi ser alltid till att du som anställs via oss på Inhouse känner en samhörighet och tillit till ditt företag och matchar därför alla våra konsulter mot unika uppdrag. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Kontakta oss redan idag

Om du är på gång att ta nästa steg i karriären och vill göra det med vetskapen om att du hamnar på en plats där du kan fortsätta att växa, förvalta och prestera. Då ska du inte tveka på höra av dig till oss på Inhouse redan idag så att vi kan hjälpa dig att komma vidare i yrkeslivet.

Är du ett företag på jakt efter rekrytering på chefsnivå? Då är ni också hjärtligt välkomna att höra av er till oss på Inhouse redan idag, så hjälper vi er hitta rätt person för er. En person som trivs i sin roll på arbetsplatsen och motiveras och drivs av att se sitt företag växa mot nya höjder.

Aje-S

Vill du veta mer om Executive Search?

Kontakta mig så berättar jag mer!

Aje Stenbeck
Partner & Business Director
+46 8 52 22 33 10
aje.stenbeck@inhouse.se

Referenser

vasakronan

Referenser

"Med Inhouse som rekryteringspartner fick vi en inte bara en leverantör som kunde presentera starka kandidater utan en samarbetspartner som kunde utmana oss för att nå bästa möjliga utfall av vår investering."

Ylva Forslund – HR Partner Vasakronan

Wistrand logo

Referenser

"Inhouse konsulter är enormt proffsiga och lyhörda! Engagemang och närvaro tillsammans med en kvalitativ och professionell hantering – det får man med Inhouse som rekryteringspartner!"

Birgitta Holmin, HR-chef Wistrand Advokatbyrå

Cheerful businesswoman at coffee shop

Referenser

"Inhouse bygger nära relationer till sina kunder, där de förstår behoven både på kort och lång sikt. Det är viktigt för oss som företag att säkerställa en bra kandidatupplevelse, och det får vi verkligen med Inhouse som partner".

Ina Lindström, HR-chef, Aon

The glass wall with a inscription Bank

Referenser

”Jag kan starkt rekommendera Inhouse som en pålitlig och kompetent leverantör av konsulttjänster."

Carl Berglund, Projektledare, Storbank

arbio referens

Referenser

"Vi anlitade Inhouse för att rekrytera en ekonomichef med branschkunskap och intresse för att utveckla ekonomiavdelningen. Inhouse svarade upp mot våra önskemål på ett utomordentligt proffsigt och tillmötesgående sätt. Processen var mycket smidig och de...

Anna, Nilsson, Chef för verksamhetsstöd, Arbio

Aktuellt

kvinna vid trappa_högre upplösning
2023-09-05

Vad behöver ledaren av sin ledare?

Vad behöver ledaren av sin ledare? Vi på Inhouse Executive Search vet att chefskandidaten som tänker byta jobb har en egen kravlista. Vad söker de när de ska välja sin nästa chef och sammanhang? Vad behöver de för att må bra och prestera väl? Och vad finns det för förutsättn...
inhous talks
2023-08-22

Välkommen på föreläsning om hur AI, digitaliseringen och IT-säkerhet påverkar din roll som Executive Assistant

Kom och lyssna på Eva Listi, expert och föreläsare och konsult med lång erfarenhet från stora företag och främst från IT-sidan. Eva kommer att inspirera oss i de just nu brännheta ämnena AI, digitalisering och IT-säkerhet mot Executive Assistant rollen.
Vast-gruppbild_3
2023-03-06

Inhouse Väst AB firar 10 år!

Våra grymma kollegor i Göteborg fyller år, och det vill vi såklart fira lite extra! Vi ställde lite frågor till Erik Andersch, vd för Inhouse Syd AB, läs intervjun här.
Arvid_Kajerdt
2023-02-27

Möt Arvid Kajerdt – konsult inom HR

Säg hej till vår konsult Arvid Kajerdt! Vi ställde några frågor till Arvid om hur det egentligen är att arbeta som konsult hos Inhouse.