Inhouse / Online marketing jobb

Online marketing jobb

2017-01-inhouse-467-edit

Inhouse startades 1996 och är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och bemanning med inriktning på kommunikation, business services, HR och ekonomi i alla dess former. Vi sträcker oss längre än så och kan erbjuda mer specifika tjänster inom dessa områden. Ta kommunikation som exempel: online marketing jobb, social media marketing, jobb inom digital marknadsföring etc.

Oberoende av vilket yrke du eftersträvar, eller önskar anställa en ny stjärna till, finns vi här som en mellanhand och erbjuder så mycket hjälp som önskas. Viktigt att notera är att vi alltid utgår från People management när vi arbetar, vilket är en försäkring för oss om att utvecklingen och resultatet hos uppdragsgivarna överensstämmer med våra löften.

Vad kan Inhouse erbjuda inom online marketing?

Vare sig det handlar om att du önskar ett jobb inom exempelvis online marketing och sociala medier eller om du önskar anställa en kandidat för ett jobb inom digital marketing, kan Inhouse erbjuda en rad olika tjänster som gynnar dig som privatperson eller företag.

  • Organisationsutveckling – Vi hjälper till att effektivisera och utveckla företag och organisationer genom bland annat rådgivning, effektiviseringar och coaching.
  • Rekrytering – Med certifikat inom personbedömning har vi ett stort nätverk med stor erfarenhet, liksom vi själva, och kan därför erbjuda kvalitativa rekryteringsprocesser. Ibland behöver företag enbart “second opinions” eller hjälp i delar av rekryteringsprocessen och även detta kan vi erbjuda.
  • Bemanning – Ibland behöver ett företag en tillfällig spetskompetens eller hjälp att fylla en plötsligt ökad efterfrågan. Inhouse kan hjälpa att fylla dessa tomrum under en period.
  • Auktoriserade – Inhouse är ett auktoriserat konsultföretag inom omställning och bemanning som använder sig av Bemanningsföretagens allmänna bestämmelser och leveransvillkor för rekrytering och personaluthyrning.
  • Kärnvärden – Inhouse har tre viktiga kärnvärden som gör vår hållbara verksamhet möjlig: samverka, utmana och personliga. Dessa innebär att vi hjälper varandra internt, vi utmanar, ifrågasätter och bekräftar kunder och kollegor i syfte att förbättras samt att vi bygger personliga relationer med kunder och kandidater.

Vad kan du förvänta dig av Inhouse?

Inom alla våra expertområden erbjuder vi erfarna rekryteringskonsulter som själva har jobbat inom den aktuella branschen och därav besitter specialkompetens och möjlighet att förstå och hjälpa dig med dina behov och utmaningar. Detta i kombination med att våra medarbetare även de har jobbat inom respektive bransch och lyckats skapa breda nätverk, leder till ett snabbare och bättre resultat. Inhouse följer dessutom utvecklingen och vi ser till att erbjuda så moderna tjänster som möjligt, vilket underlättar för moderna företag att söka sig hit. Med detta sagt har vi kompetent personal som har erfarenhet inom den digitala sfären och kan erbjuda konsulter eller medarbetare för online marketing jobb och till jobb inom digital marknadsföring. Tiden går framåt och det gör vi med – utan att tappa kompetens på vägen.

Nyckelord:
Online marketing jobb

Aje-S

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag?

Kontakta mig så berättar jag mer!

Aje Stenbeck
Business Director Kommunikation
+46 8 52 22 33 10
kajsa.tamsen@inhouse.se

Referenser

og7w38sgnlka5qdwoxb9
SGDS Logga med Dahl o Optimera (002)

Referenser

"Tack vare Inhouse specialistkompetens och stora nätverk inom HR, kunde vi tillsammans bygga och rekrytera in ett helt nytt HR-team."

Ina Zetterberg, HR Team Lead SGDS Gruppen AB

Handelsbanken bild
Handelsbanken

Referenser

"Jag har i flera år vänt mig till Inhouse för att få hjälp med att hitta de bästa konsulterna inom vårt verksamhetsområde, men även för rekryteringar."

Helena Sylvander Chef Kommunikation Svenska Kundansvarsenheter

MiG web
mig-logo

Referenser

"Inhouse sitter med både nätverket, relationerna, förståelsen och intresset!"

Janne Björge, Ordförande

Myrorna pressbild
Logotyp

Referenser

"Inhouse har gjort ett fantastiskt jobb i rekryteringen av vår HR-chef!"

Caroline Andermatt, VD

Gaming
Adverty

Referenser

"Vi har haft en jättebra dialog under hela processen när vi skulle rekrytera vår CFO."

Niklas Bakos, grundare och strategichef

Aktuellt

Layout
2022-03-01

Rekryterarna svarar: Hur ser ett perfekt CV ut? 

Vad är det som gör ditt CV extra bra och vad kollar egentligen rekryteraren på? Vi frågade våra rekryteringskonsulter – de är verkligen experterna!  
Inhouse startar Sveriges första konsultbolag inom Recruitment Marketing
2021-09-22

Inhouse startar Sveriges första konsultbolag inom Recruitment Marketing

Spännande nyheter! Nu har Inhouse utökat sitt kunderbjudande i ett specialiserat dotterbolag - Attract. Det nystartade bolaget Attract fokuserar på att erbjuda företag experthjälp inom Recruitment Marketing.
Workshop
2015-06-03

Inspiration för ditt CV-skapande

Nu är sommaren så nära att vi nästan inte fryser på Trädgården längre. Kanske innebär sommarankomsten också att du precis tagit examen eller behöver ett arbete under sommaren? Vi har alla varit där, sittandes framför datorn, stirrandes på en blank sida och känt noll inspiratio...