Inhouse / Artiklar / Välkommen Carola – ny rekryteringskonsult & konsultchef
carola_blogg

Välkommen Carola – ny rekryteringskonsult & konsultchef

Senaste nytillskottet i vårt ekonomi- och finansteam är Carola Arkeklint, som har en gedigen erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen. Hon har tillsatt chefer och specialister inom ekonomi och finans i 15 år. 

Carola Arkeklint kommer närmast från SJR där hon har jobbat sedan år 2000, bland annat som rekryteringskonsult, konsultchef och försäljningschef. Hon har innan dess ekonomibakgrund inom bank. Själv säger hon att den röda tråden i hennes yrkesliv är ett stort intresse för människor, att bygga relationer och skapa förtroende med både kunder och kandidater.

–Det jag gillar med just rekryteringsbranschen är alla möten med människor. Att få hjälpa en kandidat att hitta rätt uppdrag och att matcha en arbetsgivare med rätt person, så att båda blir nöjda - det är fantastiskt. Jag gillar också att det är en bransch med högt tempo, det händer saker hela tiden och man vet aldrig hur dagen ser ut.

Hur kommer det sig att du valde att jobba på Inhouse?
– Jag gillar att man jobbar bredare. Inhouse jobbar inte bara med ekonomi, även om det är där jag kommer att jobba. Det är kul att det finns så många olika typer av konsulter här inom olika områden. Jag gillar också att man jobbar med People management, det vill säga både med bemanning, rekrytering och utveckling av kunden. På så sätt har man vidgat den traditionella rekryterings- och bemanningsbranschen till något mer.

Med Carola har Inhouse fått ytterligare en senior medarbetare inom ekonomi och finans.

Vad händer inom ert affärsområde ekonomi?

– Det händer många spännande saker. Våra ekonomikunder blir allt fler och vi planerar att växa ännu mer under 2016, både personellt och med fler erbjudanden. Det känns också roligt att vi tagit vår position på marknaden som en rekryteringsbyrå med ett stort nätverk av drivna ekonomer, något våra kunder också efterfrågar stort.

På Inhouse är du rekryteringskonsult och konsultchef, vad innebär det?

–Min roll handlar konkret om att tillsätta interimsuppdrag och att göra rekryteringar av chefer och specialister inom ekonomi och finans.

Vad tror du att du kan bidra med på Inhouse?

–Jag tror att jag kan bidra med min långa erfarenhet från rekryteringsbranschen och med mitt stora nätverk av ekonomikandidater och kontakter. Jag hoppas självklart kunna bidra kompetensmässigt men också med min person.

Varmt välkommen till Inhouse, Carola!

Vill du komma i kontakt med Carola Arkeklint? Kontakta Carola på 08 - 52 22 33 12 eller carola.arkeklint@inhouse.se.