Inhouse / Inhouse startar Sveriges första konsultbolag inom Recruitment Marketing
Inhouse startar Sveriges första konsultbolag inom Recruitment Marketing

Inhouse startar Sveriges första konsultbolag inom Recruitment Marketing

Spännande nyheter! Nu har Inhouse utökat sitt kunderbjudande i ett specialiserat dotterbolag - Attract. Det nystartade bolaget Attract fokuserar på att erbjuda företag experthjälp inom Recruitment Marketing.

Det nystartade bolaget Attract är specialister på Recruitment Marketing och kommer hjälpa organisationer att lyckas med att attrahera och engagera deras framtida talanger.
”Tidigare hade arbetsgivare sitt skyltfönster utåt endast i form av enskilda platsannonser medan informationsflödet idag sker i multikanaler som aldrig tystnar. Genom Recruitment Marketing vill vi hjälpa företag att skapa innehåll och relevans med syfte att få en attraktion-och konkurrenskraft på en arbetsmarknad som mer och mer sker på talangernas villkor”, säger Jens Ölander, VD och partner på Inhouse samt partner på Attract.

Mireille MårtenssonMireille Mårtensson har haft rollen som Network Manager på Inhouse och blir nu ansvarig för att leda den nya satsningen av dotterbolaget. Mireille har tidigare arbetat inom HR-tech de senaste tio åren, där hon under 4 år arbetade på Linkedin och ansvarade för deras största kunder inom bemanning och rekryteringssektorn.

”Den stora bredden i det digitala landskapet leder ofta till ett splittrat arbetssätt ute hos företag som rekryterar. Det blir ett reaktivt arbetssätt, utan en plan, där företag arbetar ad-hoc med sina rekryteringar. Med hjälp av Attract kan företag nu i stället hitta sina kommunikationskanaler, som man hela tiden håller i gång och är relevant i, och kan på så sätt ta ett så kallat ägandeskap över sina kommande kandidater. När behovet sedan dyker upp och man ska anställa en ny kollega, har företaget redan en process och en upparbetad dialog med sitt nätverk. 75% av alla arbetssökande undersöker företagets rykte noga innan de söker en utlyst tjänst vilket säger en hel del”, berättar Mireille, partner på Attract.

Här kan du läsa mer om Attract

Avslutningsvis är vi på Inhouse glada och stolta att branschtidningarna Resumé och branschen.se lyfter denna spännande nyhet.