Inhouse / Inhouse Talks: Resilienta organisationer
Malin Freiman Moezzi, leg. Psykolog och Head of Academy på Assessio

Inhouse Talks: Resilienta organisationer

Nu lanserar vi vårt nya koncept för webbinarier: "Inhouse Talks". Först ut gästas vi av Malin Freiman Moezzi, leg. Psykolog och Head of Academy på Assessio. Hon kommer att gå igenom de olika faktorerna över vad vi kan göra för att bidra till en mer resilient organisation och fokusera lite extra på psykologisk trygghet.

Under pandemin har det pratats om vilka organisationer som lyckats bättre och varför. Så kallade resilienta organisationer har en förmåga att på ett bra sätt hantera och ta sig igenom utmaningar och motgångar. Det finns som tur var forskning som kan hjälpa oss att förstå vilka faktorer som bidrar till denna resiliens. Bland dessa är det en faktor som återkommande påminner oss om att kulturen är avgörande för gruppens framgång. Att uppleva en hög grad av psykologisk trygghet på arbetet är ett fundamentalt behov hos oss människor. Det lägger grunden som resten byggs på.

Se föreläsning i efterhand här under.

Läs mer om vårt nya koncept Inhouse Talks här