Inhouse / Artiklar / Affärsområde Marknad & kommunikation växer
Inhouse_Jenny_Artikel_Grafikeriet_2022-web

Affärsområde Marknad & kommunikation växer

Vi har välkomnat ytterligare en ny kollega, vilket känns jätteroligt! Säg hej till Jenny Lager, hon börjar som Rekryteringskonsult & Konsultchef inom vårt affärsområde Marknad & kommunikation. 

Vad har du gjort tidigare? 

– Jag har lång erfarenhet av olika marknad- och inhouseavdelningar i roller som produktion- och projektledare och även erfarenhet av ledarskap. 

Hur kommer det sig att du hamnade hos Inhouse?  

– Jag har ett genuint intresse av människors drivkrafter och hur de kan komma till sin rätt på bästa sätt. Jag har varit både konsult och rekryterad via Inhouse tidigare, så jag visste att det var ett trevligt och professionellt företag. När jag såg att de sökte en person med min bakgrund var det självklart för mig att höra av mig. 

Vad har varit ditt främsta fokus sen du började hos oss? 

– Att sätta mig in i alla processer och arbetssätt och kompetensbaserad rekryterings olika delar. Det är ett högt tryck på efterfrågan nu så jag har även prioriterat att vara ett stöd för mina kollegor under den här första tiden. 

Vad har varit bäst med din första tid hos Inhouse? 

– Alla varma och supertrevliga kollegor som verkligen har fått mig att känna mig välkommen. Jag hade turen att börja med att åka på konferens så jag fick en grymt bra start och hade möjlighet att lära känna mina nya kollegor direkt. 

Vill du läsa fler artiklar? Här hittar du Inhouse kunskapsbank