Inhouse / Artiklar / Inspiration Day 2022
IID_header

Inspiration Day 2022

Välkommen till årets Inhouse Inspiration Day den 20 maj! Under denna heldag kommer du att inspireras av intressanta talare och få möjlighet att nätverka och diskutera relevanta och intressanta ämnen med andra i din roll. Vi startar dagen kl 08.30 på Strandvägen 7a och avslutar med ett mingel från kl 16.30.

Inspiraton-day-2022_talare

Programpunkter för Inhouse Inspiration Day 2022:

 

48 tips för bättre reklamidéer

Johan Holmström, frilansande Creative Director och Copywriter. Har tidigare arbetat på Forsman & Bodenfors och DDB och där skapat prisbelönt reklam. Nu för tiden hjälper han bland annat Folksams inhousebyrå i deras kreativa arbete. Johan kommer prata om hur man skapar bra idéer, hur man vet när en idé är bra eller dålig och hur man ser till att en bra idé på pappret inte tappar kraften när den tas ut.

Att jobba inhouse i en agil värld

Carolina Nilsson, Enhetschef Kommunikationsstrategi och Anna Olvenmyr, Gruppchef Design på Systembolaget kommer berätta om den förändringsresa man gjort till att i dag vara en modern framåtlutad inhouseavdelning som bland annat infört ett agilt förhållningssätt till kommunikationsarbetet. Vi kommer också få höra om hur Systembolaget samarbetar med sina externa byråer och vad som är framgångsfaktorerna för att få detta att fungera.

Vilka kompetenser behövs för att få ut mest av sina investeringar i Marketing Technology?

Niklas Gustavsson, lösningsarkitekt på Mindwile kommer utifrån mer än 10 års erfarenhet av att ha hjälpt företag med datadriven marknadsföring och marketing automation inspirera kring hur du skall navigera mellan inhouse- och specialistresurser. Niklas kommer att ge konkreta tips och råd kring hur du förser ditt inhouseteam med rätt kompetens för att kunna nyttja data som resurs för att driva marknadsförings- och säljprocesser.

Skapa varma team baserat på psykologisk trygghet som leder till ökat engagemang och prestation

Sandra Pettersson, Affärsområdeschef för Marknad & Kommunikation på Inhouse AB, berättar om psykologisk trygghet och ger dig verktygen för hur du skapar högpresterande grupper, i både det kreativa arbetet och för arbetet i stort på din inhouseavdelning.

Hur ser utvecklingen ut framåt?

Håkan Bodman, managementkonsult på Inhouse AB, Presenterar årets Inhousebarometer och hur den internationella inhousebyråutvecklingen ser ut utifrån andra genomförda studier.

 

Anmälan och kostnad

Kostnad för Inhouse Inspiration Day är 2900:- exkl moms och du anmäler dig här senaste den 18 maj. Anmälan är bindande. Har du några frågor gällande Inspiration Day så kontakta Håkan Bodman på hakan.bodman@inhouse.se

Anmälan Inspiration Day 2022

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.