Inhouse / Artiklar / Marknad & kommunikation kompletterar sitt team ytterligare
Inhouse_Josefine_Artikel_Grafikeriet_2022-web

Marknad & kommunikation kompletterar sitt team ytterligare

Den här våren har vi fått välkomnat ett flertal nya kollegor, vilket känns otroligt roligt! Nu säger vi hej till Josefin Dufbäck, hon kommer att jobba som Rekryteringskonsult & Konsultchef inom vårt affärsområde Marknad & kommunikation. 

Vad har du gjort tidigare?  

– Jag har arbetat med marknadsföring och kommunikation i över 7 år. Bland annat har jag jobbat inom kommersiella fastigheter och köpcentrum, fibernätsbranschen, hörapparatsbranschen och nu senast kommer jag från Leo´s lekland där jag arbetade som produktionsledare och Marketing & Communication officer. Jag har i nästan alla roller arbetat tätt med Sales och Operation avdelningar. 

Hur kommer det sig att du hamnade hos Inhouse?  

– Jag har tidigare blivit rekryterad av Inhouse inom marknad och kommunikation och upplevt Inhouse som väldigt trevliga och professionella med ett personligt bemötande. För mig är kundservice och personligt bemötande viktiga faktorer på en arbetsplats. Inhouse var därför ett självklart val när jag bestämde mig för att börja arbeta inom rekrytering. 

Vad har varit ditt främsta fokus sen du började hos oss?  

– Att komma in i rollen så fort som möjligt och prova på alla delar i rekryteringsprocessen. 

Vad har varit bäst med din första tid hos Inhouse?  

– Att alla kollegor har varit så trevliga och tillmötesgående som jag hade föreställt mig. Samt att jobbet i sig känns utvecklande och roligt.