Inhouse / Artiklar / Hur är det att jobba på ett stort internationellt bolag som Zound Industries?
Zound-industries

Hur är det att jobba på ett stort internationellt bolag som Zound Industries?

Just nu rekryterar vi aktivt för rollen som Head of Talent Acquisition till det internationella bolaget Zound Industries. Vi ställde några snabba frågor till Per Thunberg, Chef of Talent Development hos Zound. Per har tidigare haft tjänsten som Head of Talent Acquisition och söker nu sin ersättare.

Sök jobbet som Head of Talent Acquisition till Zound Industries här

Vad är det bästa med att jobba på Zound?

6yrM8NLjLkzNpzW6QO52ZIB4v5jO0445WAVi har en härlig kultur! Vi är en global och internationell arbetsplats med kontor runt om i hela världen. Vi är mångfalds- och inkluderingsinriktade och hållbarhet engagerade. Dessa är otroligt viktiga strategiska pelare för oss och är prioriterade i hela organisationen.

Vi är under en spännande tillväxtresa med samtliga av våra varumärken och produkter där vi vill vara den främsta utmanaren inom vår bransch. Vårt mål är att erbjuda fantastiska produkter och livsstilsmärken som våra konsumenter älskar.

Vad är det roligaste med att jobba på Zound?
Våra fantastiska after work-evenemang, Zound musikscen, vårt upplägg med ”lunch and learning” och olika typer av sportaktiviteter är det som sticker ut mest. Dessutom har du som jobbar på Zound kollegor med mångvetenskapliga och mångsidiga bakgrunder.

Den största utmaningen i din roll?
Att säkerställa att vi fortsatt kan attrahera nya talanger till samtliga av våra team inom bland annat design, akustik, elektronik, brand and marketing och digitala eCom specialister. Det här till samtliga av våra kontor runt om i världen så som Stockholm, New York, Shenzhen, Hong Kong, Paris och London på en mycket konkurrensutsatt kandidatmarknad samt även att hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken på marknaden. Det här är en fantastisk kul utmaning!

Vill du läsa mer om Zound Industries? Här hittar du deras karriärsida.