Inhouse / Vi välkomnar Marcus Jönsson som ny vd för Inhouse
ny-vd_artikel_4

Vi välkomnar Marcus Jönsson som ny vd för Inhouse

Efter 14 år med Jens Ölander i spetsen för Inhouse står det nu klart vem som tar över stafettpinnen. Marcus Jönsson blir från och med den 3 oktober Inhouse nya vd. Det är en intressant tid att ta över ledarskapet för Inhouse, då bolaget står inför många spännande förändringar under hösten. Häng med oss på resan!

Så vem är vår nya vd Marcus? Jo, han är en erfaren ledare med vana från vd-rollen sen tidigare. De senaste åren har han haft uppdrag som interims-vd och dessförinnan har han axlat olika ledande roller inom konsult- och bemanningsbranschen.

– Jag är mycket glad över möjligheten att få förtroendet att leda Inhouse och jag ser en stor potential i bolaget. Inhouse har ett fint varumärke och en stark position på marknaden. Det här, tillsammans med den dynamiska, snabbrörliga och mycket konkurrensutsatta bransch som Inhouse verkar i, gör att jag ser en spännande utmaning i uppdraget.  Jag ser fram emot att, tillsammans med alla medarbetare på Inhouse, anta utmaningen att fortsätta utveckla bolaget under de kommande åren, säger Marcus Jönsson.

”Skicklig affärsman, entreprenör och ledare med stort säljfokus.”

– Det är med glädje som Inhouse styrelse kan presentera Marcus Jönsson som ny vd för Inhouse. Han är en skicklig affärsman, entreprenör och ledare med stort säljfokus. Marcus har i sina tidigare positioner i branschen visat att han har förmåga att skapa välmående och lönsamma verksamheter. Han har kort och gott en relevant erfarenhet som få kan matcha. Marcus är dessutom som person och ledare både omtyckt, positiv och energisk. Sammantaget är Marcus den ledare som kan fortsätta den fina resa som Jens tillsammans med Inhouse medarbetare har gjort fram till idag. Jag vill också ta tillfället i akt att tacka Jens Ölander för hans tid som vd. Han lämnar över en välskött och välrenommerad verksamhet till Marcus, som nu ska ta Inhouse vidare till nästa nivå, säger Johan Wieslander, styrelseordförande och delägare i Inhouse.

Jens Ölander tar sig nu an en roll i ett nystartat bolag med fokus på utveckling inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Men han lämnar inte Inhouse-familjen helt, han kommer att kvarstå som styrelseledamot och delägare i Inhouse. Mer om Jens framtida arbete kommer vi att berätta om i mitten av oktober.