Inhouse / Artiklar / Inhouse välkomnar ny affärsområdeschef och skapar ett nytt affärsområde
Rasmus-artikel

Inhouse välkomnar ny affärsområdeschef och skapar ett nytt affärsområde

Vi älskar att utvecklas, därför är det extra kul för oss att välkomna vår senaste kollega Rasmus Goj som kommer att arbeta som affärsområdeschef för ett helt nytt affärsområde hos Inhouse. Talents by Inhouse rekryterar och hyr ut talanger som befinner sig i början av sin nya karriär. Vi ställde några frågor till Rasmus:

Vad har du gjort tidigare?
– Tidigare jobbade jag på en startup där vi utvecklade en plattform för att hantera sitt konsultinköp genom.Innan dess jobbade jag som Key Account Manager på ett annat rekryterings och bemanningsbolag.

Hur kommer det sig att du hamnade hos Inhouse?
– "If you cant beat them, join them", plus att jag fick ett väldigt bra intryck av tjänsten och människorna första gången jag träffade Inhouse.

Vad har varit ditt främsta fokus sen du började hos oss?
– Att skapa ett nytt affärsområde. Det har varit allt ifrån hur vi ska jobba, vad vi ska heta, rekrytera personer som vill vara med på vår resa osv. Vi har en mycket stabil grund på plats och är redo för att sammanföra talanger som befinner sig i början av sin karriär med utvecklande och attraktiva jobb.

Vad har varit bäst med din första tid hos Inhouse?
– Jag har blivit väldigt bra bemött av alla kollegor och så har det varit både väldigt utmanande, utvecklande och roligt att skapa vårt nya affärsområde Talents By Inhouse!

Vad ser du mest fram emot med framöver?
– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla och driva Talents by Inhouse framåt. Det ska bli sjukt spännande och se om ett år vad vi åstadkommit, för med det teamet vi har är jag helt övertygad om att vi kommer ta marknaden med storm!

Här kan du läsa mer om Talents by Inhouse