Inhouse / Artiklar / Talents by Inhouse fortsätter att utvecklas
Jessica-hall-artikelbild

Talents by Inhouse fortsätter att utvecklas

Vårt nya specialistområde Talents by Inhouse fortsätter att utvecklas och vi är glada att välkomna vår nya kollega Jessica Hall som är det senaste tillskottet i teamet. Vi ställde några frågor till henne: 

Vad har du gjort tidigare? 

– Mina 3,5 år före Inhouse arbetade jag på Doktorsjouren som är ett bemanningsföretag inom vården. Där var jag områdeschef och konsultchef, och jobbade hårt för att hjälpa vård-Sverige med kvalitetssäkrad personal inom både den privata och offentliga sektorn.

 Hur kommer det sig att du hamnade hos Inhouse?

– Jag var redo att ta mig an nya utmaningar, och fick ett otroligt bra intryck av Inhouse redan vid första kontakt. Jag kände mig väldigt trygg i beslutet att bli en del av teamet.  

 Vad har varit ditt främsta fokus sen du började hos oss?

– Jag och mitt team jobbar hårt för att utveckla en ny del av Inhouse som är Talents by Inhouse. Det är otroligt kul och spännande att få vara med från start och bygga upp detta tillsammans. Här kommer jag även att implementera och forma ett nytt rekryteringssystem utifrån vår verksamhet. Jag ser fram emot en intensiv och spännande start på det nya året.

Vad har varit bäst med din första tid hos Inhouse?

– Min chef och mina kollegor har sedan dag ett varit otroligt tillmötesgående och måna om att jag ska få en så bra start som möjligt. Jag fick en gedigen onboarding och även hunnit uppleva många härligheter allt ifrån julbord, kund & konsultträffar. Jag har fantastiska kollegor – och jag ser mycket fram emot 2023 tillsammans med dem!