Inhouse / Artiklar / Idag lanseras Hub & Spoke – ett nytt nätverk för kompetensföretag
H&S_gruppbild_press_web kopiera

Idag lanseras Hub & Spoke – ett nytt nätverk för kompetensföretag

Äntligen kan vi berätta vad vår förra vd Jens Ölanders hemliga projekt har varit sedan han lämnade över stafettpinnen i oktober. Tillsammans med sitt nya team har han startat upp Hub & Spoke. 

Hub & Spoke är ett nytt nätverk för kompetensförsörjningsbolag med vilja att förändra. Målet är att samla branschens nytänkande aktörer för att gemensamt utveckla nya lösningar och tjänster för hela kompetensförsörjningsbranschens värdekedja.

– Vi vill samla branschens ledande aktörer för att driva gemensam innovation och utveckling, säger Jens Ölander.

Genom att vara en del av nätverket får partnerbolagen tillgång till resurser, vars uppgift är att förverkliga gemensamma innovationsprojekt, men även till operationella lyft via samordningseffekter.

Satsningen leds som sagt av Inhouse före detta vd Jens Ölander som har etablerat Hub & Spoke som ett lyhört, nytänkande och entreprenörsfokuserat alternativ – i kontrast till typiska konsolideringsprojekt som länge funnits i marknaden.

– Jag är mycket glad över möjligheten att få förtroendet att leda Hub & Spoke och alla utvecklingsinitiativ inom nätverket. Det ska bli roligt att tillsammans med befintliga och framtida partners driva utvecklingen av vår bransch – det är på tiden! Säger Jens.

Hub & Spoke består idag av kompetensförsörjningsbolagen Finance Recruitment, Boardtalk och Inhouse – men planen är att ansluta fler partners som delar Hub & Spoke’s vision. Bakom satsningen, står de tre bolagen tillsammans med PO Söderberg & Partner AB, som genom sin investering förstärker bolagets portfölj av strategiska HR-tjänster.

Kort om Hub & Spoke AB

Hub & Spoke är ett tjänstebolag som arbetar med utveckling och innovation inom kompetensförsörjningsbranschen. Företagets mål är att samla bolag inom branschen för att tillsammans skapa nya tjänster och produkter som expanderar värdekedjan för kompetensförsörjningsbranschen och hjälper arbetsgivare och arbetstagare att fatta långsiktigt hållbara beslut. Läs mer på www.hubandspoke.se