Inhouse / Artiklar / Möt Arvid Kajerdt – konsult inom HR
Arvid_Kajerdt

Möt Arvid Kajerdt – konsult inom HR

Arvid Kajerdt är konsult på Inhouse HR och idag på uppdrag som HR Coordinator. Vi ställde några frågor till Arvid om konsultrollen – trevlig läsning!

Hur är det att vara konsult hos Inhouse?

– Att vara konsult hos Inhouse är härligt då det är ett seriöst och hemtrevligt företag. Det märks att de bryr sig om sina konsulter. Jag har varit konsult hos Inhouse i drygt fyra månader och under den här tiden så har jag alltid haft företaget och konsultchef som bollplank. De är väldigt öppna med vad jag har för möjligheter och hur jag kan känna mig trygg i min roll som konsult!

Vad finns det för fördelar med att vara konsult?

– Att jobba som konsult känns väldigt flexibelt och jag gillar det! Eftersom jag har kontakt med min konsultchef på Inhouse kontinuerligt, så kan jag lätt byta uppdrag eller företag om något nytt som passar mig bättre skulle uppstå. Jag kan också bli erbjuden anställning hos kundföretaget när möjlighet finns.

Hur kom du in på att vara konsult, och hur hittade du till Inhouse?

– Tidigare jobbade jag själv som konsultchef och tänkte helt enkelt att det vore roligt att testa på att vara konsult också. Sedan hittade jag Inhouse via bekantskaper och blev konsult här.

Hur hjälper Inhouse dig i ditt arbete?

– Jag har blivit tilldelad en väldigt professionell konsultchef, Maria Fjellström, som jag kan vända mig till om allting gällande mitt uppdrag. Jag upplever att jag blir lyssnad till och att jag har en stabil punkt jag kan vända mig till i alla lägen.