Inhouse / Artiklar / Varning: Var uppmärksam på bedrägeriförsök
varning

Varning: Var uppmärksam på bedrägeriförsök

Vi vill ta tillfället i akt att dela med oss av viktig information angående potentiella bedrägeriförsök.

Det har kommit till vår kännedom att personer som inte är anställda hos oss på Inhouse har tagit kontakt med individer och erbjudit jobbmöjligheter i vårt namn. Dessa erbjudanden är inte kopplade till oss på något sätt.

Det är främst via WhatsApp, men även genom andra kanaler, som dessa kontakter har skett. Vi vill uppmana dig att vara extra vaksam när du får meddelanden från okända avsändare. För att verifiera en eventuell kontakt kan du alltid dubbelkolla på vår hemsida där alla våra medarbetare är listade: https://www.inhouse.se/kontakt/.

Observera att vi aldrig skickar mail från gratis e-posttjänster såsom hotmail, gmail eller Yahoo. Alla officiella mejl kommer från adresser med domänen @inhouse.se.

Om du känner dig osäker på en kontakt kan du be om att få telefonnumret för att ringa upp personen, eller föreslå att fortsätta samtalet via LinkedIn istället. Vi ber aldrig om lösenord, BankID eller liknande känslig information, och vi begär aldrig pengaöverföringar eller betalning i samband med rekrytering.

Vi vill att du känner dig trygg och säker i dina interaktioner med oss. Om du har några frågor eller oro är du alltid välkommen att kontakta oss direkt.

Tack för din uppmärksamhet och för att du fortsätter att vara en viktig del av Inhouse-gemenskapen.

Vänliga hälsningar,

Team Inhouse