Kommunikation

Kommunikation

Vi som arbetar inom affärsområde kommunikation har alla lång erfarenhet inom kommunikationsbranschen. Vi har alla erfarenhet från att ha arbetat med marknadsföring och kommunikation i olika roller. Därför kallar vi oss specialister inom vår bransch. Genom att vi har arbetat i mer än tjugo år som rekryterare eller organisationskonsulter har vi ett starkt nätverk samt förstår din faktiska utmaning.

Organisations-
utveckling

Vi hjälper marknad-och kommunikationsavdelningar och byråer att effektivisera och utveckla sina verksamheter. Inom vårt specialistområde kommunikation hjälper vi ditt företag att skapa de bästa förutsättningarna för att ni ska nå era mål. 

Rekrytering

Genom Inhouse stora nätverk och breda erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryteringsprocesser inom kommunikation och marknad. Vi arbetar personligt och förstår våra kunders utmaningar efter många år i branschen.

 

 

Bemanning

Behöver du tillfällig spetskompetens, en interimslösning eller vill du ha hjälp att hantera en plötsligt ökad efterfrågan? Då kan en bemanningslösning med en inhyrd konsult vara rätt för ditt företag.

Så påverkar digitaliseringen er kommunikationsavdelning

Så påverkar digitaliseringen er kommunikationsavdelning!

Ta reda på hur digitaliseringen påverkar er kommunikationsavdelning

Ladda hem rapporten »