Inhouse / Artiklar / Inhouse utbildar i samarbete med Resumé Akademin
teach_1129x550

Inhouse utbildar i samarbete med Resumé Akademin

Våren 2019 startade vi, i samarbete med Resumé Akademin, en utbildning om hur du bygger upp och utvecklar din inhousebyrå. Kursen blev succé och i oktober är det dags för tredje omgången. Vi ser en fortsatt ökning av inhousebyråer och på kursen pratar vi både om hur man startar upp, och får befintliga inhouseverksamheter att bli mer effektiva.

Läs även vår artikel "Så här lyckas företag utveckla sin inhousebyrå"

Fler och fler företag väljer att bygga sin egen inhousebyrå eftersom det många gånger leder till snabbare processer, bättre marknadsföring och kommunikation och är mer kostnadseffektivt. Enligt ny rapport från World Federation of Advertisers (WFA) och The Observatory International, har coronapandemin ytterligare ökat på utvecklingen av inhousefunktioner av olika slag.  

Utbildningen leds av Håkan Bodman, managementkonsult här på Inhouse, som är specialiserad på att utveckla inhousebyråer och marknadsavdelningar. Utbildningen går bland annat igenom hur du skapar en effektiv beställnings- och arbetsprocess, bygger inhousebyråns eget varumärke, arbetar kreativt och skapar fungerande samarbete med externa byråer.

img_9990-redigera-1100×550-2019edit-1024×512

Resumé.se kan du läsa mer om utbildningen och anmäla dig.