Inhouse / Stort grattis till årets Executive Assistant Award 2021
eaa-2021

Stort grattis till årets Executive Assistant Award 2021

Grattis till Eva Jalex på CGI som är vinnare av Executive Assistant Award 2021! Eva hyllades tillsammans med övriga finalister vid en digital ceremoni med en rad tidigare vinnare samt juryn, där Inhouse sitter med.

Eva arbetar på CGI där hon är Executive Assistant till John Karnblad, SVP, CGI Scandinavia.

Juryns motivering

”Eva skapar fantastiska förutsättningar för att ledningsarbetet ska fungera. Genom sitt sätt att förebygga, förutse och förbättra driver hon sin chef och sig själv framåt som ett team. Att ventilera och diskutera olika delar av verksamheten med Eva ger nya perspektiv och insikter. Eva ligger ofta steget före, är proaktiv och vågar driva egna synpunkter. Hon har en aktiv roll i affärsplaneringsarbetet och gör allt från att driva workshops till att styra upp arbetet. Evas akademiska bakgrund och breda erfarenhet gör att hon kan hantera både interna och externa relationer och representera företaget på ett föredömligt sätt. Eva skapar genom sin kompetens och sitt sätt att vara trygghet och med sin humor skapas arbetsglädje. 

Här kan du läsa vår vinnarintervju med förra årets vinnare

Vi vill även gratulera Katarina Nyström på Klarna som är vinnare av Upcoming Executive Assistant of the Year, en utmärkelse instiftad av Nordic Choice Hotels.

Den 14 oktober blir det ytterligare hyllningar och festligheter på konferensen Vidgade vyer, årets forum för dig som är assistent eller administratör.

Läs mer om Vidgade Vyer och boka din biljett redan idag

HURRA & GRATTIS!