Inhouse / Artiklar / Specialistområde Ekonomi & Finans växlar upp
EK_gruppbild_web

Specialistområde Ekonomi & Finans växlar upp

Efterfrågan av rekrytering och konsulttillsättningar inom ekonomi & finans ökar och Inhouse har därför under det senaste halvåret anställt inte mindre än två nya kollegor inom affärsområdet. Vi byter även namn och söker dessutom en ny affärsområdeschef.

Inhouse ekonomi & finans växer
I början av sommaren berättade vi om vår nya kollega Margaretha Palmbäck som förstärker teamet med särskilt fokus på bank och finans. Nu har vi även Eliane Lindqvist på plats som rekryteringskonsult & konsultchef. Eliane är i grunden civilekonom och har i 16 år arbetat inom redovisningsbranschen. I närmare 6 år har hon arbetat som senior redovisningskonsult där hon har haft ett stort kund- och konsultansvar. Vi önskar Eliane varmt välkommen.

Här hittar du kontaktuppgifter till våra kollegor

”Efterfrågan på rekrytering och konsulttillsättningar inom ekonomi & finans bara ökar och ökar eftersom det råder enorm kandidatbrist inom området. Företag som inte sitter på ett stort nätverk av ekonomer, eller har en egen stark rekryteringsavdelning, har väldigt svårt att hitta kompetens idag. Där kommer ett företag som Inhouse in. Vi har fler kanaler att nå kandidaterna, ett stort nätverk och håller många förutsättningslösa möten och det är därför vi kan fortsätta växa”, menar Helene Leitner Larsson, affärsområdeschef på Inhouse.

”Bristen på kandidater inom ekonomi och finans visar även på vikten av att arbeta med sitt arbetsgivarvarumärke. Om det till exempel finns en duktig Business Controller på marknaden som kan tänka sig att byta jobb och får tre intressanta, men likvärdiga, jobberbjudanden så är det ofta attraktionen som arbetsgivare som blir avgörande”, fortsätter Helene.

Namnbyte och ny affärsområdeschef sökes
Förutom de nya kollegorna och namnbytet ska affärsområdet även förstärkas med en ny affärsområdeschef. Har du en bakgrund inom ekonomi & finans och ett starkt affärsfokus kan du vara rätt person för vår fortsatta tillväxtresa.

Läs mer om tjänsten och ansök här