Inhouse / Artiklar / Inhouse rekryterar ny affärsområdeschef
Inhouse rekryterar ny affärsområdeschef Christofer Seward

Inhouse rekryterar ny affärsområdeschef

Vi är glada över att berätta att vi välkomnat en ny affärsområdeschef för området Ekonomi och Finans, säg hej till vår nya kollega Christofer Seward!

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har varit i branschen i snart 10 år och uteslutande arbetat med nischad kompetensförsörjning. De senaste 5 åren som ledare i en roll som försäljningschef eller affärsområdeschef.

Hur kommer det sig att du hamnade hos Inhouse?

– Inhouse är en nischad aktör med otroligt duktiga medarbetare där kompetensen och leveranskapaciteten är väldigt hög. Den största orsaken till att jag valde Inhouse är dock deras outtröttliga ambition att ständigt utmana sig själva och branschen. Utan att för den delen tumma på kvaliteten i grundaffären. För mig som har stor erfarenhet av försäljning, både strategiskt och operativt, är det stimulerande att komma till en organisation vars arbete präglas av ett tydligt kundfokus. Man vill leda utvecklingen inom branschen, inte bara vara en del av den. Den fantastiska kulturen och härliga stämningen gör ju livet ännu härligare såklart. Imponerande att Inhouse har lyckats bevara detta med begränsade möjligheter att träffas fysiskt tycker jag.

Här kan du läsa mer om affärsområde Ekonomi & Finans

Du kommer ansvara för affärsområdet Ekonomi och finans, vad blir ditt största fokus?

– Att göra Inhouse till det självklara valet när företag behöver hjälp att utveckla sin ekonomi eller finansfunktion. Stort fokus kommer även att läggas på hur vi levererar högsta möjliga värde för våra kunder både på kort och lång sikt. Vi är och ska vara en nyfiken och engagerad partner till våra kunder vilket ställer krav på oss att agera proaktivt och dela med oss av den kunskap och erfarenhet som finns hos Inhouse och i vårt nätverk.

Nu när du är på plats, vad kommer du ta tag i först?

– Allra först vill jag få en uppdaterad bild av vilka företagens största utmaningar är idag. Förändringstakten på ekonomifunktionen var hög redan innan pandemin slog till och jag vill veta hur utmaningar och möjligheter har förändrats sedan mars 2020 för våra kunder. Det ställs höga krav på en ekonomiavdelning i allmänhet och dess ledare i synnerhet. Där behöver Inhouse vara en rådgivande partner för att kunna stötta på bästa sätt. Oavsett om det handlar om resurs- och kompetensförsörjning eller att hjälpa till att utveckla organisationer på andra sätt.

Här kan du läsa om fler av våra medarbetare