Inhouse / Ny kollega till team Ekonomi & Finans
Rebecca-artikel

Ny kollega till team Ekonomi & Finans

Vi är otroligt glada över att berätta att vi välkomnat en ny kollega till vårt affärsområde Ekonomi och Finans, säg hej till vår nya kollega Rebecca Forsgren.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har pluggat beteendevetenskaplig linje med inriktning på hälsopsykologi. Utbildningen har gett mig kunskap om människan som individ, i grupp och som samhällsmedborgare. Särskild betoning lades på att förstå sammanhang, samtalsmetodik och bilda fördjupad kunskap i individers upplevelser och beteenden. Parallellt med skolan har jag arbetat som kvalificerad kontaktperson på ett privat vårdbolag och även som volontär på tjejjour.

Här kan du läsa mer om affärsområde Ekonomi & Finans

Hur kommer det sig att du hamnade hos Inhouse?

– Efter min utbildning upplevde jag en saknad av ett business och sälj perspektiv. Detta fick mig att kika vidare efter nya utmaningar. Mellanmänskliga interaktioner och relationer var ett viktigt element för mig när jag sökte efter nya möjligheter. En vän tipsade om people management och rekrytering, vilket jag tyckte lät spännande. Jag kikade runt på olika typer av rekryteringsbyråer och fattade tycke för Inhouse. Det första jag lade märke till var Inhouse logga som jag tyckte var stilren. Ytterligare så uppfattade jag Inhouse som ett stabilt bolag, i lagom storlek och med bra location i stan.

Vad har varit ditt främsta fokus sen du började hos oss?

– Mitt främsta fokus har varit att inta ett brett perspektiv för att fördjupa min kunskap kring Inhouse historia och bolagets visioner och mål framöver. Ytterligare har jag fokuserat på att förstå olika processer som ingår i mitt uppdrag och givetvis på att lära känna mina nya kollegor.

Vad har varit bäst med din första tid hos Inhouse?

– Bäst med min första tid på Inhouse är att onboarding processen känts välgenomtänkt och uppstyrd. Jag känner att jag har stöd från kollegor, närmsta chef men även skriftligt material som jag kan luta mig mot och söka vägledning i.

Här kan du läsa om fler av våra medarbetare