Inhouse / Artiklar / Team HR växer med ny kollega
Lydia-artikel

Team HR växer med ny kollega

Under sommaren rekryterade affärsområde HR en vass kollega till sitt team. Vi är otroligt glada att få välkomna vår nya kollega Lydia Cezar.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har mina rötter i Örebro men de senaste tre åren har jag spenderat i Karlstad där jag studerat Personal och Arbetslivprogrammet. Denna utbildning har gett mig nya utmaningar och erfarenheter där jag fattat tycke för att bygga framgångsrika team. Under mina år på universitetet har jag kombinerat mina studier där jag arbetat inom sälj och klädbranschen. Här har jag tagit ansvar för ett stort fokus kring kundupplevelse och försäljning där jag fått nya utmaningar som bidragit till att jag utvecklats och vuxit i min roll som säljare. I somras tog jag examen och bestämde mig för att flytta till Stockholm och påbörja min karriär hos Inhouse.

Här kan du läsa mer om affärsområde HR

Hur kommer det sig att du hamnade hos Inhouse? 

– Anledningen till att jag hamnade på Inhouse var att jag känner igen företaget från Linkedin och tyckte att det stack ut från mängden vilket egentligen var främsta faktorn till att jag sökte mig hit. Men redan från första mötet så kändes det rätt och väldigt professionellt. Med tanke på att jag är nyexaminerad så anser jag att rekryteringsbranschen är det rätta valet för mig. Det som främst lockar mig är kontakter, jag drivs av att träffa människor i kombination med att jag inspireras av att se andra lyckas vilket också är en stor drivande faktor till att jag hamnade här.

Vad har varit ditt främsta fokus sen du började hos oss?

– Jag lägger stor vikt i att lära mig och utvecklas i min yrkesroll här på Inhouse för att jag framöver ska kunna bygga framgångsrika team. Det här gör jag främst genom att ta del av alla enormt kompetenta och kunniga kollegor som har lång erfarenhet av branschen, hjälpen finns alltid bara ett samtal bort.

Vad har varit bäst med din första tid hos Inhouse?

– Främst välkomnandet och företagskulturen. Därutöver har jag fått en tydlig introduktion som är väl anpassad för mig som är ny på jobbet vilket är mycket uppskattat.

Här kan du läsa om fler av våra medarbetare