Inhouse / Artiklar / Ytterligare en kollega till Inhouse Syd: Mikael Hedman
Mikael-hedman_artikel

Ytterligare en kollega till Inhouse Syd: Mikael Hedman

I veckan fick ni träffa vår ena kollega på Inhouse Syd och nu säger vi hej till vår andra kollega från Malmö: Mikael Hedman! Han kommer att tillsammans med Magnus Melin driva Inhouse Syd. Vi ställde några frågor till honom för att lära känna honom lite närmre.

Vad har du gjort tidigare? 

– Jag startade min karriär som säljare inom media med kommersiell radio i 3 år och på TV4 Skåne i 8 år, de sista 4 som försäljningschef. Därefter arbetade jag 1 år med att driva lojalitetsmarknadsföring för Erik Olsson Fastighetsförmedling. 2006 startade jag och en kompanjon mediabyrån Scream i Malmö som snabbt tog position som en ledande aktör i Södra Sverige. De senaste 10 åren har jag arbetat som konsult på Qeep där vi arbetar med att få företag, organisationer och individer att nå sin fulla potential. Som resultatcoach har mitt arbete bidragit till ett par fantastiskt framgångsrika förbättringsarbeten och kopplingen kompetenser, ledarskap och kultur och affärsmässiga resulat. Det har varit 10 lärorika och inspirerande år.

Hur kommer det sig att du hamnade hos Inhouse?

– Jag har alltid haft stort intresse för människor och vet att medarbetarnas kompetenser, drivkrafter och attityder är affärskritiskt för framgång. Att matcha person och uppgift på bästa möjliga sätt skapar både framgångsrika företag och harmoniska medarbetare, så när tillfället dök upp var det ett självklart beslut att leva min passion. Att få chansen att arbeta med Inhouse starka varumärke och superkompetenta medarbetare gör att vi har alla förutsättningar för att lyckas även här i södra Sverige.

Vad har varit ditt främsta fokus sen du började hos oss? 

– Rekrytering och bemanning är ett hantverk som jag har stor respekt för. Den första tiden har vi arbetat med att sätta oss in i processer, system och arbetssätt. Parallellt har vi drivit dialoger med etablerade affärsrelationer med syfte att skapa oss en uppfattning om hur vi kan hjälpa dem optimera sina organisationer.

Vad har varit bäst med din första tid hos Inhouse?

– Vi har från dag 1 fått fantastiskt stöd av våra kollegor på huvudkontoret i Stockholm. Deras erfarenheter och totala transparens kommer göra att vi snabbt kan komma igång och bidra till vår och uppdragsgivarnas framgångar.

Vad ser du mest fram emot med Inhouse Syd?

– Att tillsammans med min kollega på Inhouse Syd, Magnus Melin, och övriga kollegor bygga upp Inhouse Syd till att bli en självklar samarbetspartner för de Sydsvenska företagen när man vill ta sitt företag till nästa nivå.