Inhouse / Artiklar / Inhouse fördjupar samarbetet med IMA
img_8965-redigera-rev2

Inhouse fördjupar samarbetet med IMA

Inhouse fördjupar samarbetet med IMA (International Management Assistants), ett internationellt nätverk för assistenter på ledningsgruppsnivå.

Executive Assistants är ett av Inhouse fokusområden. Inom specialistområdet Executive assistans samarbetar vi med IMA, där vi tillsammans ska lyfta och synliggöra yrkesrollen än mer via utbildningar, nätverk, seminarium och workshops. 

Missa inte vår artikel med Gabriella på Mekonomen som berättar om sin resa inom bolaget från VD-assistent till kommunikationschef 

Vi erbjuder också alla Executive Assistant vi rekryterar ett medlemskap i nätverket. IMA finns i representerade i mer än 25 länder och i Sverige har de ca 260 medlemmar i fyra regioner. Executive Assistants arbetar med rekrytering och organisationsutveckling inom assistentrollen, från juniora assistenter till executiva assistenter och jobbar mycket med att synliggöra och yrkesrollen samt erbjuda medlemmar personlig- och yrkesmässig utveckling.

Inhouse ser därför fram emot ytterligare ett år med mycket utbyte inom yrkesgruppen. Närmast nu i februari nalkas en workshop Inhouse håller i för IMAs medlemmar med temat  ”Vad du gör och ditt bidrag till företaget”, konferensen Vidgade Vyer i samarbete med Företagsuniversitetet där bland annat årets assistent nomineras samt den stora vårkonferensen i april för målgruppen.

Behöver ditt företag hjälp med bemanning av er servicefunktion under sportlovet, påsken eller sommaren?