Inhouse / Webinarium 23 mars – Agilt ledarskap
blackboard-new-skills

Webinarium 23 mars – Agilt ledarskap

Varmt välkomna till ett webinarium på det spännande ämnet ”Agilt ledarskap – konsten att formulera riktning och coacha dina medarbetare framåt”. Vi kommer att prata om hur du som ledare kan överlåta beslut till dem som kan det bäst och hur du kan bli bättre på att släppa kontrollen - för att istället stötta, coacha och eliminera hinder.

Det agila ledarskapet kan innebära stora omställningar. Från tidigare detaljkontroll och möjlighet att styra arbetet hos dina medarbetare, behöver du istället lita på teamets egna prioriteringar utifrån riktning och mål. För dig som ledare ställs krav på förståelse för både sammanhang och verksamhet på ett helt annat sätt än tidigare. Du behöver se organisationen från ett större perspektiv, förstå betydelsen av prioriteringar i förhållande till företagets vision och ha förmåga att tydligt kommunicera både möjligheter och hinder. Fördelarna kan komma snabbt i form av ökat engagemang, nytänkande, bättre produktivitet och att nya personer kliver fram och axlar ansvar.

Läs även vår artikel "Hur ditt företag kan jobba mer agilt"

Under en timme kommer Yasir Khan, Agile Transformation Coach på Brejn, att tala om konsten att staka ut en tydlig väg framåt såsom agil ledare. Han berättar om att våga överlåta beslut och tillvägagångssätt till dem som kan det bäst och hur du kan bli bättre på att släppa kontrollen - för att istället stötta, coacha ditt team och eliminera hinder.

Varmt välkomna!

När: Tisdag 23 mars.
Tid: Klockan 08.30-09.30.
Var: Digitalt via Teams.
Anmälan: Skicka ett mail till info@inhouse.se där du anmäler dig genom att uppge ditt namn och vilket bolag du arbetar på.