Business Team Meeting Achievement Apploud Concept

Inhouse Wall of Inspiration

Med Erfarenhetsstiftelsen vill vi uppmana arbete mot ålderism och åldersdiskriminering, därför delar vi ut ”Inhouse och John Mellkvist stipendium för insatser mot åldersdiskriminering” varje år till en person eller en organisation som vi anser speglar dessa värderingar. Men vi vill hylla personer och organisationer året om, därför har vi skapat Inhouse Wall of Inspiration. Här kommer vi kontinuerligt hylla de som aktivt arbetar mot åldersdiskriminering. Vet du någon som du skulle vilja nominera? Tveka inte och skicka in din nominering redan idag.

Nominering

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande. Läs vår integritetspolicy.

Fler artiklar om Erfarenhetsstiftelsen

2022-12-05

Inhouse Talks 5: Generationspanelen – Ett webbinarium om ålder och arbetsliv

Nu är det dags för nästa Inhouse Talks! Välkommen att lyssna till vår paneldiskussion i samarbete med Erfarenhetsstiftelsen.
klassmormor-artikelbild
2022-11-08

Gunilla Köhler, klassmormor: ”Man känner sig uppskattad och behövd”

Andra nomineringen till vår Wall of Inspiration blev klassmormor Gunilla Köhler. Hon gick i pension 2019 men kände sig inte redo att lämna arbetslivet och hade mycket energi kvar att ge.
IMG_6462 (1)-1
2022-11-08

Antidiskrimineringsbyrån Fyrbodal: ”Vi hjälper enskilda personer”

Vi är glada att presentera den första nomineringen till Inhouse Wall of Inspiration, en satsning av Erfarenhetsstiftelsen.
Barbro_event_2
2022-07-04

Barbro Westerholm: ”Vi ska vinna kampen mot åldersdiskrimineringen.”

Barbro har under hela sitt arbetsliv kämpat mot åldersdiskriminering och än är hon inte redo att gå i pension. Läs mer om hennes erfarenheter och framtidsplaner.
ES_toppbild
iStock-1334261768
2022-05-24

Erfarenhetsstiftelsen är igång – vilka blir årets stipendiater?

Under hela våren har Inhouse tillsammans med John Mellkvist arbetat aktivt med att få Erfarenhetsstiftelsen på plats. Nu har det blivit dags för utdelning av de första stipendierna.
Tre kollegor på kontoret, två yngre och en äldre.
2022-03-23

Vilka blir nominerade till Inhouse och John Mellkvist stipendium?

"Att riva de murar som har byggts upp mellan olika generationer och istället ersätta dem med broar. Det är vad Erfarenhetsstiftelsen vill belöna."
Erfarenhetsstiftelsen
2021-12-14

Erfarenhetsstiftelsen ska minska den svensk ålderismen

Ålderismen har snabbt vuxit till en av vår tids viktigaste samhällsfrågor. Därför startar vi nu Erfarenhetsstiftelsen, med syftet att genom kunskapsspridning och opinionsbildning belysa erfarenhetens roll i samhälle och arbetsliv, samt minska ålderismens utbredning.